Ripensia Timisoara - Poli Timisoara. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pentru totalul golurilor inscrise in duelul din Liga 2 dintre Ripensia Timisoara si Poli Timisoara.

Duel local in Timisoara in etapa cu numarul 3 din Liga 2 intre Ripensia si Poli, echipe ce au inceput diferit noul sezon din punct de vedere al rezultatelor obtinute.


Desi a evoluat doar in deplasare, Ripensia s-a mentinut neinvinsa si a reusit sa castige in etapa de debut meciul de pe terenul celor de la Braila cu scorul de 1-2. Timisorenii s-au deplasat in ultima etapa pe terenul celor de la Luceafarul Oradea, acolo unde au inregistrat o remiza spectaculoasa, scor 2-2, desi ei conduceau in minutul 31 cu 0-2. 


De cealalta parte, Poli Timisoara se afla pe locul 17 in clasament dupa ce nu a reusit inca sa obtina victoria. In prima etapa Poli a suferit o infrangere categorica in deplasarea de la Constanta impotriva celor de la Farul cu scorul de 4-1. Au avut apoi sansa pe teren propriu sa bifeze primele 3 puncte intr-un meci in care au pornit drept mari favoriti contra celor de la Braila iar dupa ce au condus din minutul 61 cu 2-0 timisorenii au trebuit sa se multumeasca doar cu o remiza, scor 2-2.


Va fi al doilea duel direct dintre cele doua, dupa ce au disputat o partida amicala la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an, incheiata cu o victorie a lui Poli cu scorul de 4-1.


Cred ca vom avea un meci spectaculos si cu multe goluri in care fiecare dintre echipe va reusi sa inscrie cel putin o data in cautarea unei victorii.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Peste 2.5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide