Rijeka – Kolos Kovalivka: pont din Europa League

Acțiune

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Europa League, la o cotă de 2.00.

Rijeka – Kolos Kovalivka: pont din Europa League

Meciul Rijeka - Kolos Kovalivka este programat joi, 24 septembrie, la ora 21.45, pe stadionul din Rijeka, în cadrul preliminariilor Europa League.

Rijeka - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rijeka a terminat pe locul 3 în sezonul precedent din Croația, peste Hajduk Split, dar a început slab noua stagiune. Rijeka a pierdut, 0-3 Osijek și 0-1 cu Lokomotiva Zagreb în campionatul intern și se bazează foarte mult pe forma atacantului Franko Andrijasevic. Asta după ce în urmă câteva zile l-a vândut pe Antonio Colak pentru 3 milioane de euro la PAOK. Colak a fost golgheterul Croației în sezonul precedent cu 20 de reușite.

Kolos Kovalivka - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Kolos este o echipă debutantă în Europa, care la primul meci a reușit o supriză mare. Echipa care a terminat pe locul în ultimul sezon campionatul Ucrainei a trecut de turul al doilea preliminar după un succes pe terenul lui Aris Salonic. Cu un prim 11 format doar din jucători ucraineeni, Kolos a învins cu 2-1 în Grecia. Fostul mijlocaș de la Dnipro, Ruslan Kostyshyn este antrenorul echipei care s-a înființat în 2012 și în primul an pe care l-a disputat în prima liga a reușit să ajungă pe un loc care îi permite să joace în preliminariile Europa League. Doar Șahtior a reușit să învingă pe Kolos în ultimele 9 partide!

Rijeka - Kolos Kovalivka: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Rijeka a început ezitant în campionat prin doar două victorii la limită și două înfrângeri. La debutul în noul sezon european, croații se vor lupta cu un adversar care a apărut de nicăieri și care are deja o victimă cu nume la activ în Europa League.

De aceea, voi miza pe următorul pronostic: victorie Kolos sau egal. Betano dă o cotă de 2.00.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Ponturi
Victorie Kolos sau egal
Cf
Cote
2.00
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Europa League
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Kolos sau egal
29%
5 voturi
Da
71%
12 voturi
Nu
Total voturi: 17

Bonusuri

Copy the token