Rennes — PSG: ponturi Ligue 1

Expertul Legalbet – Marco Birlan – propune un pariu de cota 1.70 pentru infruntarea de Ligue 1 dintre Rennes si PSG.

Rennes: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Rennes lupta din rasputeri  pentru un loc in Europa. Echipa este inaintea acestei etape la 2 puncte in spatele celor de la Marseille si Lens, toate 3 dorindu-si pozitia cu numarul 5 in clasament. Gazdele au facut un pas gresit etapa trecuta, care poate conta enorm la final de sezon.

Echipa a fost invinsa de Bordeaux in deplasare, o formatie ce a avut parte de un sezon foarte slab. Acum, Rennes nu mai depinde de ea si trebuie sa astepte pasi gresiti din partea celorlalte doua. Pana la pasul gresit, Rennes are nevoie de toate punctele puse in joc, asadar trebuie sa castige cu PSG.

PSG: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Generatia lui Neymar si Mbappe pare sa fie sortita esecului. In ciuda investitiilor enorme din partea seicilor, parizienii nu reusesc sa castige un trofeu european. Acestia au fost invinsi fara drept de apel de catre Manchester City, in ambele manse.

Evolutia de pe Etihad a fost insa una foarte slaba, in care jucatorii si-au aratat neputinta. Mai mult decat atat, cu Pochettino pe banca PSG este aproape sa rateze si titlul – un trofeu pe care l-au castigat fara probleme in utlimii ani.

Rennes vs PSG: Cote la pariuri şi pronostic

PSG nu are alta alternativa decat victoria. Problema oaspetilor este insa ca intalnesc o echipa cu un obiectiv identic. Tocmai de aceea, astazi cred ca parizienii vor avea mari probleme. Rennes stie cum sa profite de oboseala si de moralul scazut al lui Neymar & co.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 13
Calcul:
-514 RON
ROI:
-19.8 %
Pariuri:
689 / 8 / 490
Calcul:
-5 746 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 26
13 / 0 / 13
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1192
689 / 8 / 490
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri
Comentarii
1
Sau chiar Rennes marcheaza 2+