Rennes – Lyon: ponturi Ligue 1

Expertul Legalbet – Marco Birlan – propune un pariu de cota 2.00 pentru infruntarea de Ligue 1 dintre Rennes si Lyon.

Rennes: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Rennes traverseaza o perioada foarte buna, fiind fara esec in campionat din 5 Decembrie. Dupa eliminarea din Europa, echipa s-a concentrat doar pe Ligue 1. Rennes a terminat pe ultimul loc intr-o grupa de Champions League cu Krasnodar, Chelsea si Sevilla. In ultimele 5 etape de campionat insa, gazdele de astazi au strans 13 puncte.

Rennes a castigat cu Nice, Marseille, Lorient si Metz, incasand un singur gol in aceste 4 dueluri. Apoi, echipa s-a deplasat la Nantes, inregistrand o remiza alba. 

  • ABSENTE: Guirassy, Maouassa, Rugani, del Castillo (probleme medicale)

Lyon: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Lyon este liderul la zi in Ligue 1, cu 39 de puncte. Oaspetii se afla la 3 lungimi deasupra celor de la Lille si PSG si astazi incearca sa isi pastreze fotoliul. Fara Toko Ekambi in teren, Depay a rezolvat de unul singur partida cu Lens. Acesta a marcat o dubla si a contribuit decisiv la victoria cu scorul de 3-2. 

Trupa lui Garcia a inceput anul, la fel cum l-a terminat pe cel precedent. In data de 23 Decembrie, Lyon trecea fara emotii de Nantes pe teren propriu, scor 3-0. 

  • ABSENTE: Dembele, Ekambi, Guimaraes (probleme medicale)

Rennes vs Lyon: Cote la pariuri şi pronostic

Depay este intr-un varf de forma, cu 10 goluri marcate si 4 pase decisive. Kylian Mbappe este singurul din campionat cu cifre mai bine ca ale sale. Astazi e foarte probabil ca olandezul sa marcheze din nou. Nu voi merge insa pe mana oaspetilor, ci pe goluri. Rennes a aratat bine in Decembrie si echipa este capabila sa puna probleme diseara.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 19
Calcul:
-381 RON
ROI:
-9.5 %
Pariuri:
648 / 8 / 460
Calcul:
-5 378 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 42
21 / 0 / 19
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
648 / 8 / 460
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri