Reilly Opelka — Rafael Nadal: pronosticuri Tenis ATP Roma

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Opelka vs. Nadal.

Sambata, 15/05/2021, nu mai devreme de ora 15:00, Reilly Opelka si Rafael Nadal vor juca in prima semifinala a turneului ATP de la Roma (Italia, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 8.25 @ Reilly Opelka vs. 1.08 @ Rafael Nadal.

REILLY OPELKA (#47 ATP)

Daca la o precedenta editie a Masters-ului de la Roma nu trecea de faza calificarilor, iata-l pe “big serverul” american la doi ani distanta ajungand pana-n penultimul act al competitiei; gratie acestei performante, de saptamana viitoare va fi al 35-lea tenismen al lumii, existand evident premise de a mai urca daca va reusi cumva sa se califice in finala sau chiar s-o castige ulterior! La doar douazeci si trei de ani, Reilly Opelka este – alaturi de croatul Ivo Karlovic – cel mai inalt dintre tenismeni la 2,11m ai sai.

  • VICTORII Opelka vs. Nadal: nu au jucat

RAFAEL NADAL (#3 ATP)

Marele campion iberic a reusit sa depaseasca “sincopa” eliminarii in faza sferturilor de finala, de care s-a lovit recent pe zgura de la Monte Carlo si pe cea de la Madrid, adunand trei victorii importante impotriva unor adversari din “noul val” precum italianul Jannik Sinner (7-5 6-4), canadianul Denis Shapovalov (3-6 6-4 7-6) si-n fine neamtul Alexander Zverev (6-3 6-4). Dupa aproximativ doua ore de joc si noua din zece mingi de break salvate in fata lui “Sacha” Zverev, spaniolul a putut rasufla usurat; consider ca a iesit victorios din aceasta partida pentru capacitatea de a se impune in schimburile lungi.

  • VICTORII Nadal vs. Opelka: nu au jucat

Reilly Opelka – Rafael Nadal: Cote la pariuri si predictii pariuri

Anticipez in primul rand un duel cu multe game-uri, evident din prisma faptului ca americanul este un adevarat “generator” de asi – a expediat dupa cum urmeaza: optsprezece vs. Richard Gasquet (prima runda), douazeci si trei vs. Lorenzo Musetti (turul al doilea), optsprezece vs. Aslan Karatsev (faza optimilor) si tot optsprezece vs. Federico Delbonis (faza sferturilor). Chiar daca vorbim de o suprafata lenta precum aceasta zgura a Masters-ului de la Roma, se pare ca pe Reilly Opelka nu pare sa-l deranjeze prea mult, nu doar din cauza numarului mare de asi pe care i-a expediat, dar si pentru ca – oarecum surprinzator – nu a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei. Consider ca experienta si plusul de valoare al lui Rafael Nadal in special pe suprafata care l-a consacrat, isi vor spune in cele din urma cuvantul, mai ales ca are plusul de a gestiona mai bine partea de retur si schimburi care se prelungesc, dar la fel de bine Reilly Opelka isi va vinde scump pielea si vom avea parte de cel putin un tie-break!

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
17 / 1 / 10
Calcul:
+129 RON
ROI:
4.6 %
Pariuri:
297 / 21 / 222
Calcul:
-1 291 RON
ROI:
-2.4 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 28
17 / 1 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 541
297 / 21 / 222
Calcul
ROI: -2.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Nadal & peste 19,5 game-uri în meci
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde