Red Star Belgrade - FK Spartaks. Pontul lui Nica

Tipsterul LegalBet Nica nu o vede in stare pe echipa gazda sa marcheze 4 goluri in acest meci si ne propune un pariu cu o cota de 1.60.

Red Star Belgrade si FK Spartaks se intalnesc marti, 17 iulie, de la ora 21.30, in mansa a doua a primului tur preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce in tur a fost egal,scor 0-0.


Sarbii nu au obtinut cel mai bun rezultat posibil in tur, dar nu putem spune ca este nici unul de lepadat. Cu o victorie, Red Star Belgrade se poate califica la pas in turul urmator. Campioana Serbiei a dominat prima partida cu gruparea din Letonia (66% posesia balonului, 3-1 la suturi pe poarta), dar nu si-a creat foarte multe sanse de gol.


In meciurile amicale jucate in vara acestui an, sarbii au avut numai victorii, iar in majoritatea nu au cautat sa inscrie foarte mult, chiar daca unii adversari au fost modesti (2-0 cu Ried, 1-0 cu Apollon, 3-1 cu LASK, 1-0 cu Bohemians Dublin).


Spartaks se afla in plin campionat, stand cel putin din punct de vedere fizic ceva mai bine decat adversara sa, mult mai valoroasa. In clasamentul competitiei interne, Spartaks se situeaza pe pozitia a 5-a, la doar 2 puncte distanta de lider.

In sezonul trecut, Spartaks a castigat titlul la 9 puncte diferenta de a doua clasata, Liepaja. In campionat, in ultimele 5 meciuri nu a primit niciodata mai mult de 2 goluri. 

In precedenta escapada europeana, Spartaks a fost eliminata greu de Astana, in vara anului 2017, dupa 0-1 in Letonia si 1-1 pe terenul gruparii din Kazahstan.


Sarbii de la Red Star Belgrade sunt clar favoriti la calificare, insa nu sunt la capacitate maxima din punct de vedere fizic. De aceea am sa mizez pe faptul ca gazdele meciului de marti nu vor marca mai mult de 3 goluri.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
+1.0 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri Red Star Belgrade - Sub 3,5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide