Real Sociedad — Omonia: ponturi Europa League

Acțiune

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.40 pentru aceasta infruntare din grupele Europa League.

Real Sociedad: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Real Sociedad isi doreste evident prima pozitie, care ar scuti echipa in primavara de o dubla mansa, in saisprezecimile Europa League.

Liderul se califica direct in optimi, iar cu o grupa din care face parte si Manchester United, bascii trebuie sa fie precauti.

In prima runda, Sociedad a intalnit-o chiar pe United, pe Old Trafford. Mendez a dat lovitura in minutul 59, cu golul marcat din penalty. 

Fernandez, Merquelanz, Oyarzabal si Sadiq nu se vor afla in lot. Atacantul nigerian a suferit o accidentare grava si va lipsi tot sezonul.

Omonia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Singurul obiectiv real pe care si-l pot seta cipriotii este locul 3. Acesta duce in Conference League, iar lupta se poate da intre Sheriff Tiraspol si Omonia.

La cum a inceput insa Manchester United, nu ar fi exclus ca baietii lui Ten Hag sa ajunga acolo. Omonia in schimb a aratat si mai rau in prima runda.

Alb-verzii au primit vizita moldovenilor de la Sheriff si au pierdut fara drept de apel, cu scorul de 0-3. Pentru deplasarea la San Sebastian, antrenorul echipei nu il va avea la dispozitie pe cipriotul Kakoullis.

Real Sociedad vs Omonia: Cote la pariuri şi pronostic

Vorbim despre o formatie din LaLiga si una din Cipru, asadar indiferent de forma de moment sau absente, Sociedad este marea favorita diseara. Cred ca gazdele se pot impune cu minim 2 goluri marcate, fara prea mari emotii.

Ponturi
Real Sociedad castiga & peste 1,5 goluri
Cf
Cote
1.40
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Europa League
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Real Sociedad castiga & peste 1,5 goluri
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token