Real Salt Lake - Chicago Fire. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pentru totalul golurilor inscrise in duelul din MLS dintre Real Salt Lake si Chicago Fire.

Duel interesant in MLS intre doua echipe care se lupta sa prinda ultimele locuri de play-off in conferintele din care fac parte, Real Salt Lake se afla in prezent pe ultimul loc de play-off din cadrul Conferintei de Vest, locul 6 pentru ei cu 31 de puncte si Chicago Fire, care va avea o misiune ceva mai dificila in Conferinta de Est, deja cu 2 meciuri in plus disputate se afla pe locul 8 al clasamentului cu 23 de puncte.


Meci important asadar pentru ambele echipe in care cred ca se vor deschide si vor da totul pentru a obtine victoria, cu atat mai mult cu cat se afla intr-o criza de rezultate, lucru ce se poate spune indeosebi despre Chicago Fire. In ultimele cinci etape de campionat Real Salt Lake a inregistrat 2 victorii, 2 remize si 1 infrangere, cu un golaveraj de 10/7. De cealalta parte, Chicago Fire vine dupa 5 infrangeri consecutive, timp in care a totalizat un golaveraj spectaculos de 7/15.


Real Salt Lake a impresionat in meciurile de pe teren propriu de-a lungul acestui sezon, obtinand acasa rezultate foarte bune - 8 victorii, 2 remize si 1 singura infrangere, cu un golaveraj foarte bun si spectaculos de 23/14. Chicago Fire nu a reusit sa adune prea multe puncte din deplasari, insa nici nu a fost genul de echipa care sa se inchida, practicand un joc ofensiv - 2 victorii pentru ei, 3 remize si alte 6 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 14/24.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Peste 2.5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide