Real Potosi - U Sucre + Guabira - Nac Potosi. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda o combinatie de doua meciuri din Bolivia, la o cota de 1.97.

Real Potosi - U Sucre + Guabira - Nac Potosi. Pontul lui Paul

Campionatul din Bolivia s-a reluat, iar noi trebuie sa fim pe faza. Duminica noaptea, avem doua partide foarte ineresante, Real Potosi - U Sucre si Guabira - Nacional Potosi. Prima disputa incepe la 00:15.


Real Potosi - U Sucre este un duel care a oferit niste meciuri incredibile in sezonul precedent, 4-4 la Potosi si 3-1 pentru Universitario, in retur. Interesant este ca remiza cu opt goluri a avut loc tot in prima etapa a stagiunii. Real continua aceeasi idee cu jucatori tineri (un fel de New Dinamo), insa sub tutela unui nou conducator, Calixto Santos. In plus, au fost adusi si trei argentinieni, cate unul pentru fiecare compartiment. Nici Sucre nu s-a lasat mai prejos din acest punct de vedere, iar conducerea a transferat patru noi jucatori. Universitario a avut o campanie groaznica in Apertura si se doreste revirimentul formatiei.


Guabira - Nacional Potosi a fost mai mereu o confruntare ce a convenit echipei gazda, indiferent care a fost ea. De cand clubul din Montero a revenit in prima liga, in 2016, de fiecare data a castigat formatia pe a carei arena s-a jucat (6 meciuri). O chestie la fel de utila de stiut este ca toate cele sase dispute au avut macar trei goluri inscrise, gazdele marcand mereu de cel putin doua ori. In stagiunea trecuta, pe "Estadio Gilberto Parada", Guabira a batut cu 4-0. 


Nu mai putin de patru fotbalisti au primit rosu in ultimul meci al celor de la Real in sezonul trecut, asa ca vor fi suspendati. Ambele cluburi au adus jucatori noi, deci este de urmarit cum se vor integra acestia. Chiar daca este prima runda, vom miza pe goluri. In cealalta disputa, Nacional a schimbat aproape tot atacul, insa conducatorii insista ca formatia se va bate pentru calificarea in Copa Libertadores (ar fi pentru prima oara). Cum Guabira este solida pe teren propriu si este o formatie de Copa Sudamericana, nu le va fi usor oaspetilor sa plece cu punct/puncte. Prevad tot un scor clasic, de genul 2-1.


Pariu combinat;

Real Potosi - U Sucre: peste 2,5 goluri (cota 1.36)

Guabira - Nacional Potosi: peste 2,5 goluri (cota 1.45)

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.97
Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
64 / 6 / 56
Calcul:
-617 RON
ROI:
-4.9 %
Pariuri:
689 / 26 / 510
Calcul:
-199 RON
ROI:
-0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 127
64 / 6 / 56
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1232
689 / 26 / 510
Calcul
ROI: -0.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri + Peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide