Real Potosi – The Strongest: ponturi Bolivia

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Real Potosi - The Strongest, din Bolivia.

Duminica, de la ora 23:15, pe “Estadio Víctor Agustín Ugarte”, avem meciul Real Potosi - The Strongest, din Bolivia. Oaspetii n-au mai pierdut un duel direct din 2014.

Real Potosi - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Real Potosi si-a castigat mai mereu punctele pe teren propriu. Astfel, dupa ce campionatul s-a reluat, a venit o victorie cu Aurora, scor 2-1, insa dupa o infrangere cu Guabira, scor 0-1. In ultima etapa, in deplasare, Real a cedat cu Blooming, scor 1-2. A fost un esec venit in urma unui penalty, in minutele de prelungire. Real Potosi e pe locul 10 in Bolivia, cu 18 puncte adunate in 15 etape, golaveraj 20-29.

The Strongest - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

The Strongest este liderul solitar din Bolivia, cu 28 de puncte adunate in 15 runde, golaveraj 38-24. Cea mai buna ofensiva din campionat, aspect vizibil si la ultima confruntare, 4-2, acasa, cu Santa Cruz. Willie a reusit o “dubla”, dar a iesit usor accidentat in repriza secunda. Pentru ca se joaca din doua in doua zile, The Strongest si-a permis sa-si odihneasca marea vedeta, pe Blackburn. Atacantul panamez va fi, probabil, titular la Potosi. Sunt 13 deplasari la rand pentru The Strongest, in campionat, cu gol marcat.

Real Potosi - The Strongest: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Oriunde se intalnesc cele doua echipe, “tigrii” o bat pe Real Potosi. Sunt nu mai putin de 12 victorii la rand pentru The Strongest. Si, in toate, aceasta a marcat cel putin doua goluri. Doar de doua ori s-a intamplat sa nu se marcheze cel putin 3 goluri in partida, in acest interval de 12 meciuri, deci urmatoarea combinatie imi place mult.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 0 / 31
Calcul:
-914 RON
ROI:
-13.8 %
Pariuri:
817 / 31 / 625
Calcul:
-2 770 RON
ROI:
-1.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
35 / 0 / 31
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1473
817 / 31 / 625
Calcul
ROI: -1.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
The Strongest sau egal & peste 2,5 goluri