Real Potosi - The Strongest. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Real Potosi si The Strongest, la o cota de 1.62.

Real Potosi - The Strongest. Pontul lui Paul

Ultima clasata vs prima pozitie din campionatul Boliviei, Real Potosi - The Strongest. Cine va avea castig de cauza luni noaptea, de la ora 00:15, pe "Estadio Víctor Agustín Ugarte"?


Real Potosi incearca sa gaseasca o cale prin care sa iasa din criza, dar nu toti oamenii implicati in club sunt decisi s-o faca. Astfel, Real este in continuare impartit in doua, avand in acest moment un presedinte interimar. Daca in duelul cu Nacional, pierdut 2-3, a avut doar 3 oameni pe banca, in partida de la Santa Cruz, cu Blooming, s-a reusit inregimentarea mai multor argentinieni. Cu toate astea, Real a pierdut clar, 0-5. Se afla pe ultimul loc in clasament, cu un singur punct cucerit in patru runde, golaveraj 4-13.


The Strongest pare cea mai puternica formatie in acest campionat. Asa cum mai zis-o, aducerea lui Blackburn a contat enorm, panamezul fiind acel atacant de careu de care "tigrii" aveau nevoie. Sunt patru victorii in patru meciuri pana acum, golaveraj 14-4. Ce-i drept, trei dintre succese au venit pe teren propriu, insa acel 2-0 de la Montero, contra celor de la Guabira, ar trebui sa fie un reper, pentru ca The Strongest avea mereu probleme in aceasta deplasare. Iar 2-0 a fost un scor cuminte, deoarece oaspetii puteau sa marcheze de mai multe ori. Din cate am vazut, Escobar s-ar putea sa fie odihnit, insa sunt atatia jucatori buni pe banca, ce abia asteapta sa prinda minute.


"Tigrii" au castigat ultimele cinci dueluri directe, inclusiv ultimele doua deplasari. Ultima oara cand Real castiga, se intampla in 2014, culmea, la La Paz. De obicei, partidele de la Potosi sunt complicate din cauza altitudinii, 3960 m. Dar la cum se prezinta trupa gazda in aceasta perioada, acest avantaj conteaza tot mai putin. Ma astept la multe goluri, insa la niciun scenariu in care The Strongest sa nu castige.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 3 / 47
Calcul:
-153 RON
ROI:
-1.4 %
Pariuri:
670 / 23 / 492
Calcul:
+448 RON
ROI:
+1.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
57 / 3 / 47
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1190
670 / 23 / 492
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
The Strongest castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide