Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Real Madriz – Diriangen: ponturi Nicaragua

0

Expertul Legalbet Marco Birlan va recomanda un pronostic de cota 1.70, pentru infruntarea dintre dintre Real Madriz si Diriangen. Duelul va avea loc in noaptea de Miercuri pe Joi.

Real Madriz: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Suntem nevoiti sa facem o calatorie pana in Nicaragua, din cauza ofertei restranse la fotbal. Totusi, cat inca exista evenimente sportive, expertii Legalbet vor continua sa va furnizeze informatiile ncesare. Revenind la acest duel, gazdele se afla pe locul 7 al clasamentului. Doar 2 victorii a reusit Real Madriz sa inregistreze in primele 8 etape, iar forma de moment e extrem de slaba. Gazdele au 3 infrangeri in ultimele 4 partide de campionat. Dupa remiaz alba cu juventus Managua, Real Madriz a pierdut la Chinandega cu scorul de 2-1. 

Diriangen: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Oaspetii in schimb se afla intr-o perioada excelenta. Echipa nu a mai pierdut de pe 2 Februarie, de la un 1-2 cu Sabanas. In etapele ce au urcat, Diriangen a inregistrat 5 victorii si o remiza. Defensiva echipei functioneaza la cei mai buni parametrii, incasand un singur gol in aceste dueluri. E vorba de un succes la Ferretti – scor 2-1. O singura “sincopa” au mai avut oaspetii din Februarie si pana acum, remizand cu Jalapa pe teren propriu, scor 0-0. Etapa trecuta, alb-negrii au invins-o pe Esteli cu 2-0.

Real Madriz vs Diriangen: Cote la pariuri şi pronostic

Diriangen are toate avantajele de partea sa la noapte. In primul rand, echipa are un sezon mai solid si forma de moment e una excelenta. De altfel, istoricul meciurilor directe ne recomanda o victorie a oaspetilor. Acestia nu au mai pierdut de 2 ani cu Real Madrid, de atunci inregistrand 3 succese si doua remize.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 5 / 15
Calcul:
-751 RON
ROI:
-23.5 %
Pariuri:
330 / 6 / 255
Calcul:
-5 694 RON
ROI:
-9.6 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 33
12 / 5 / 15
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 592
330 / 6 / 255
Calcul
ROI: -9.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
pauza sau final Diriangen