Rapid Viena - Slovan Bratislava. Pontul lui Nica

Tipsterul LegalBet Nica nu crede că Rapid va scăpa cu poarta nefisurată la acest meci și ne propune un pariu cu o cotă de 1,62.

Rapid Viena și Slovan Bratislava se vor întâlni joi, 16 august, de la ora 21.30 într-un meci din a doua manșă a turului trei preliminar al Ligii Europa. În Slovacia, Slovan s-a impus în tur cu scorul de 2-1.


Slovan Bratislava a intrat în Europa League în turul întâi și a întâlnit formația Milsami din Republica Moldova, pe care a învins-o într-o manieră categorică de două ori, cu 4-2 în deplasare și 5-0 pe teren propriu. A urmat dubla cu Balzan din Malta, când Slovan a pierdut surprinzător cu 2-1 în deplasare, dar s-a impus cu 3-1 pe teren propriu.


Slovan Bratislava folosește de obicei 5-6 străini în primul unsprezece, printre care spanioli și doi olandezi. 


Sistemul ei de joc este unul ofensiv, 4-1-3-2, dar slovacii au și fisuri în defensivă, pentru că din 5 meciuri europene jucate în vara acestui an, doar într-unul a scăpat fără gol primit.


În ultimul meci din campionat, jucat în data de 12 august, Slovan a menajat câțiva titulari și acest lucru s-a văzut, pentru că a remizat acasă cu Nitra (1-1).


Rapid Viena nu a jucat decât meci european în vara acestui an. Calificată direct în turul al treilea preliminar, gruparea ”alb-verde” a disputat mai întâi partide amicale. Bilanțul a fost de 3 victorii, un egal și un eșec (1-2 cu Hamburg). Au urmat două partide oficiale în campionat, victorie cu 3-0 în deplasare cu Admira și remiză acasă cu Altach, scor 1-1.

Austriecii s-au întărit în compartimentul ofensiv în vara acestui an cu Andrei Ivan, sosit sub formă de împrumut de la Krasnodar.

În ultima partidă din campionat, Rapid Viena a menajat la fel ca adversara sa de joi câțiva titulari și a remizat acasă, scor 0-0 cu Wolfsberger.


O problemă pentru Rapid Viena este faptul că va avea doi indisponibili, pe Hoffman și Pavlovic. Alți 4 jucători sunt incerți pentru meciul cu Slovan.


Cred că Slovan va reuși să marcheze la Viena, iar cota pentru acest pariu este una de 1,62.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
+1.0 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri Slovan - peste 0,5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide