Ranheim - Start. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,50 pentru un pronostic in duelul din Norvegia dintre Ranheim si Start.

In etapa cu numarul 15 din Norvegia Eliteserien mi-a atras atentia duelul dintre Ranheim, ocupanta locului 3 cu 26 de puncte si Start, prima de sub linia retrogradarii in acest moment, locul 15 cu 11 puncte, duel pentru care vreau sa va propun un pariu sigur din punctul meu de vedere, ca Ranheim va reusi sa se impuna in oricare dintre cele doua reprize, desi atras initial de cota pentru o victorie a gazdelor am ales totusi acest pariu care are sanse mult mai mari de reusita, tinand cont de forma de moment a celor de la Start, grupare ce da usoare semne de revenire.


Ultimele dueluri directe dintre cele doua s-au consemnat in sezonul trecut cand ambele evoluau in OBOS-Ligaen si au reusit sa promoveze, atunci fiecare a obtinut victoria in meciul de pe teren propriu, 1-0 Ranheim acasa si 4-2 pentru Start pe teren propriu.


O forma de moment destul de apropiata pentru ambele echipe, astfel in ultimele cinci dispute din campionat Ranheim a inregistrat 3 victorii si 2 infrangeri, cu un golaveraj de 8/10. De cealalta parte, Start vine dupa 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, golaveraj tot negativ insa ceva mai slab fata de adversara sa, de 5/8. 


Insa pentru Start rezultatele ceva mai bune din ultimul timp au venit pe teren propriu, daca privim asupra disputelor din deplasare ale lor putem trage o concluzie cat se poate de clara si anume ca Start este ca si inexistenta in disputele de pe teren strain - nicio victorie, 1 singura remiza iar in rest alte 5 infrangeri, cu un golaveraj dezastruos de 2/14. Ranheim este a treia cea mai buna echipa din campionat in duelurile de pe teren propriu, aratand pe teren propriu o forma foarte buna dupa 5 victorii, 1 remiza si 1 singura infrangere, cu un golaveraj spectaculos de 18/10.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Castiga oricare repriza - Ranheim
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide