Randers — CFR Cluj: pont pentru un meci din Conference League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Conference League, la o cotă de 2.25.

Meciul Randers – CFR Cluj este programat joi, 25 noiembrie, de la ora 22.00 pe stadionul din Randers. 

Randers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Danezii au un parcurs ciudat în această grupă din Conference League. Randers are 4 egaluri în primele 4 etape și se află pe locul 4 cu un golaveraj de 7-7. Echipa antrenată de Thomas Thomasberg este calificată în premieră într-o fază atât de avansata a unei competiții europene, după ce în precedentele 5 ocazii au fost eliminați în preliminarii. Randers este pe locul 4 în campionatul intern și va avea un meci crucial în weekend-ul viitor cu Brondby. Pentru meciul de joi seara, Thomasberg va avea nu mai puțin de 6 fotbaliști indisponibili. Marea absență este atacantul nigerian Stephen Odey, care a fost eliminat în finalul meciului cu Jablonec. Pe teren va fi însă marcatorul din egalul de la Cluj. Golgheterul Alhadj Kamara a fost motorul echipei în victoria din weekend, 4-1 cu Cele. Atacantul Sierra Leone are 3 goluri în ultimele 2 meciuri.

CFR Cluj - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este momentul CFR-ului! Dan Petrescu știe că doar o victorie în Danemarca poate aduce speranța pentru o nouă calificare în primăvara europeană. Campioana României a strâns un singur punct în primele 4 etape din această grupă, dar prin jocul rezultatelor poate prinde locul secund cu 6 puncte în ultimele 2 meciuri. CFR Cluj a reușit un parcurs excelent în Liga 1, cu 4 victorii la rând fără gol primit! Această serie dă mari speranțe pentru răsturnare de situație favorabilă în Conference League. CFR Cluj se bazează în continuare pe veteranul Deac, dar și pe francezul Omrani când vine vorba de goluri. Dan Petrescu are tot lotul la dispoziție și ar putea începe meciul de la Randers cu malianul Sacko în primul 11. Bălgrădean și Alibec au fost recuperați și fac deplasarea în Danemarca.

Randers – CFR Cluj Cote la pariuri si ponturi pariuri

În tur, CFR Cluj a făcut 1-1 pe teren propriu cu Randers, la capătul unui meci în care danezii au avut posesia, dar campionii României au dat mai multe șuturi pe poartă. Pentru CFR este ultima șansă de a se lupta pentru calificarea din acestă grupă, iar Dan Petrescu are experiența de a gestiona astfel de meciuri. Pontul meu pentru acest meci sunt: CFR Cluj câștigă orice repriză. Betano oferă o cotă bună pentru această alegere: 2.25.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 12
Calcul:
-251 RON
ROI:
-10.5 %
Pariuri:
142 / 5 / 128
Calcul:
-1 949 RON
ROI:
-7.1 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 24
12 / 0 / 12
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 277
142 / 5 / 128
Calcul
ROI: -7.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
CFR Cluj câștigă orice repriză
Comentarii