Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Rafa Nadal – Carreno Busta: pariul zilei 16.09.2020

Pariul zilei din tenis pentru ziua de 16 septembrie 2020 este un meci de tenis ce consemneaza revenirea lui Rafa Nadal pe terenurile de tenis in acest sezon, intr-un turneu pe puncte si pe bani.

Am profitat de o cota ce mi s-a parut a fi foarte valoroasa a celor de la casa de pariuri Winbet.

Rafa Nadal nu a mai jucat un meci oficial din februarie

Rafa nu a mai jucat un meci oficial de peste sase luni. A fost acea finala de la Acapulco, castigata pe suprafata hard, in fata lui Taylor Fritz! Intrebarea este: cum se va obisnui Rafa Nadal cu noile reguli ale tenisului de pandemie? El era  obisnuit sa prosopul dupa fiecare punct pentru ca transpira abundent. Iar acest lucru nu se mai poate acum, trebuie sa isi ia singur prosopul. Rafa trebuie sa isi faca ticurile, cum se va incadra pare in cele 25 de secunde alocate serviciului? Sunt reguli noi, cu care Rafa nu este familiarizat si vor fi o sursa suplimentara de stres pentru el.Nu zic ca nu e pregatit fizic, probabil ca e, dar un meci pe puncte e cu totul altceva. Mai ales dupa o atat de lunga pauza.

Pablo Carreno-Busta a facut semifinala la US Open

Spaniolul  Carreno- Busta, 29 de ani, a ajuns pe locul 18 ATP dupa ce a fost la un mic pas de finala US Open 2020. El l-a condus cu 2-0 la seturi, in semifinala, pe Sasha Zverev, dar a pierdut, aproape inexplicabil, apoi meciul. Pe zgura, Pablo a jucat patru meciuri demonstrative in acest sezon, doua castigate si doua pierdute. Cel mai important lucru este insa ca Pablo are meciuri in picioare si este obisnuit cu noile rigori ale tenisului din perioada de Coronavirus. 

Nadal vs Carreno Busta – pont si cote la pariuri

In acest context special, avem si un pont pe masura. Daca a vrut sa joace la Roma, ma gandesc ca Pablo chiar vrea sa aiba un meci de pregatire serios. Desi este bun prieten cu Rafa, e clar ca pe teren va dori sa castige, mai ales ca palmaresul direct nu arata prea bine pentru el.

O sa ii dau o sansa lui Pablo aici si o sa mizez ca nu va pierde acest meci la mai mult de cinci ghemuri diferenta.

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Pe timpul desfasurarii Mastersului 1000 de la Roma va oferim ponturi si bilete din belsug, dar avem si articole foarte utile in sectiunea scoala pariorilor.

 

Pariaza
2.55
Logoul casei de pariuri Winbet - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
14 / 1 / 26
Calcul:
-1 036 RON
ROI:
-25.3 %
Pariuri:
464 / 34 / 459
Calcul:
-3 994 RON
ROI:
-4.2 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 41
14 / 1 / 26
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 958
464 / 34 / 459
Calcul
ROI: -4.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Busta +5,5 ghemuri, handicap asiatic
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept