Radnicki - Maccabi Tel Aviv. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.60 pentru disputa dintre Radnicki si Maccabi Tel Aviv, din preliminariile Europa League.

Radnicki - Maccabi Tel Aviv. Pontul lui rossonero07

Ora 22:00 programeaza disputa dintre Radnicki si Maccabi Tel Aviv, din mansa secunda a turului al doilea al preliminariilor Europa League, ce se va desfasura pe "Cair Stadium".


Radnicki, desi este echipa gazda si are de partea sa avantajul terenului propriu, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, ceea ce nu mira pe nimeni, urmand totusi sa infrunte o adversara superioara. "Rosii" au terminat pe locul al treilea in editia precedenta de campionat, asigurandu-si astfel revenirea in competitiile europene dupa o pauza de 35 de ani. Trupa lui Nenad Lalatović si-a inceput aventura europeana in acest sezon din primul tur al preliminariilor Europa League, unde a intalnit-o pe micuta Gzira, din Malta, pe care a invins-o cu 5-0 la general. Pentru Radnicki, ultimele doua meciuri nu au fost de bun augur, ambele incheindu-se cu infrangere, pierzand mai intai cu Maccabi Tel Aviv, in Europa League, fiind invinsa apoi de Steaua Rosie Belgrad in campionat.


Maccabi Tel Aviv este fara dubii o echipa mai puternica, dar si mai experimentata, astfel ca in aceasta disputa, este vazuta ca favorita de bookmakeri, avand ce-i drept resursele necesare pentru a obtine un rezultat pozitiv, chiar daca joaca in deplasare. Israelienii au experienta europeana, spre deosebire de adversarii lor, in ultimii 14 ani jucand de doua ori in Liga Campionilor si de patru ori in Europa League, atingand si "primavara" europeana o data. In acest sezon, trupa lui Vladimir Ivić se descurca bine, in primele doua partide oficiale dand piept cu Ferencvaros, in primul tur din preliminariile Europa League, reusind sa se impuna cu 2-1 la general, urmand apoi o victorie cu Radnicki, dar si cu Beitar Ierusalim.


Calificarea s-a decis in mare parte in prima mansa, astfel ca in aceasta disputa ma astept ca echilibrul sa fie cuvantul de ordine, de aceea mizez pe faptul ca nu se vor marca multe goluri.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide