Radnicki - Maccabi Tel Aviv. Pontul lui rossonero07

Acțiune

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.60 pentru disputa dintre Radnicki si Maccabi Tel Aviv, din preliminariile Europa League.

Radnicki - Maccabi Tel Aviv. Pontul lui rossonero07

Ora 22:00 programeaza disputa dintre Radnicki si Maccabi Tel Aviv, din mansa secunda a turului al doilea al preliminariilor Europa League, ce se va desfasura pe "Cair Stadium".


Radnicki, desi este echipa gazda si are de partea sa avantajul terenului propriu, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, ceea ce nu mira pe nimeni, urmand totusi sa infrunte o adversara superioara. "Rosii" au terminat pe locul al treilea in editia precedenta de campionat, asigurandu-si astfel revenirea in competitiile europene dupa o pauza de 35 de ani. Trupa lui Nenad Lalatović si-a inceput aventura europeana in acest sezon din primul tur al preliminariilor Europa League, unde a intalnit-o pe micuta Gzira, din Malta, pe care a invins-o cu 5-0 la general. Pentru Radnicki, ultimele doua meciuri nu au fost de bun augur, ambele incheindu-se cu infrangere, pierzand mai intai cu Maccabi Tel Aviv, in Europa League, fiind invinsa apoi de Steaua Rosie Belgrad in campionat.


Maccabi Tel Aviv este fara dubii o echipa mai puternica, dar si mai experimentata, astfel ca in aceasta disputa, este vazuta ca favorita de bookmakeri, avand ce-i drept resursele necesare pentru a obtine un rezultat pozitiv, chiar daca joaca in deplasare. Israelienii au experienta europeana, spre deosebire de adversarii lor, in ultimii 14 ani jucand de doua ori in Liga Campionilor si de patru ori in Europa League, atingand si "primavara" europeana o data. In acest sezon, trupa lui Vladimir Ivić se descurca bine, in primele doua partide oficiale dand piept cu Ferencvaros, in primul tur din preliminariile Europa League, reusind sa se impuna cu 2-1 la general, urmand apoi o victorie cu Radnicki, dar si cu Beitar Ierusalim.


Calificarea s-a decis in mare parte in prima mansa, astfel ca in aceasta disputa ma astept ca echilibrul sa fie cuvantul de ordine, de aceea mizez pe faptul ca nu se vor marca multe goluri.

Ponturi
Sub 2,5 goluri
Cf
Cote
1.60
Va fi acest pariu castigator?
Sub 2,5 goluri
65%
15 voturi
Da
35%
8 voturi
Nu
Total voturi: 23

Bonusuri

Copy the token