Qinwen Zheng — Jesika Maleckova: pronosticuri Tenis Hamburg ITF

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zheng vs. Maleckova.

Sambata, 16/01/2021, nu mai devreme de ora 15:00, Qinwen Zheng si Jesika Maleckova vor juca in faza semifinalelor turneului ITF de la Hamburg (Germania, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.22 @ Qinwen Zheng vs. 3.90 @ Jesika Maleckova!

QINWEN ZHENG (#287 WTA)

Are doar optsprezece ani, este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, iar anul trecut a reusit sa-si treaca in palmares nu mai putin de patru titluri ITF la simplu! In urma cu doua sezoane era clasata a 6-a in lume la nivel de junioare, ajungand pana in faza semifinalelor pe asfaltul de la US Open, dar si pe zgura de la Roland Garros. N-a cedat set pe tabloul principal de la Hamburg ITF, eliminandu-le in timp record pe toate cele trei adversare: nemtoaica Ella Seidel (6-1 6-0), italianca Martina Caregaro (6-2 6-0) si in fine maghiara Anna Bondar (6-2 6-1).

  • VICTORII Zheng vs. Maleckova: nici o victorie

JESIKA MALECKOVA (#303 WTA)

Are douazeci si sase de ani, practica un joc agresiv bazat pe lovituri puternice (nu mereu precise totusi), dar n-a fost niciodata mai sus de a 191-a pozitie in ierarhia mondiala de simplu, respectiv a 165-a la dublu; chiar daca e “zgurista” la baza, s-a descurcat foarte bine pana-n aceasta faza a competitiei de la Hamburg ITF, deoarece n-a cedat set in disputele cu romanca Irina Fetecau (7-5 7-5), elvetianca Conny Perrin (6-3 6-1) si-n fine mai cunoscuta frantuzoaica Amandine Hesse (6-4 6-2).

  • VICTORII Maleckova vs. Zheng: 7-6 6-1 (Monastir ITF, 2020, hard outdoor)

Qinwen Zheng – Jesika Maleckova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Oarecum surprinzator, meciul direct din debutul sezonului precedent (luna ianuarie) a fost castigat de Jesika Maleckova, in ciuda faptului ca asiatica incepuse “ca din tun” si conducea primul set la un moment dat cu un avantaj linistitor (4-1); ulterior s-a ajuns pana la urma la tie-break, acolo s-a vazut experienta superioara a cehoaicei, iar cel de-al doilea set nu prea a avut istoric, deoarece Qinwen Zheng a cedat din punct de vedere psihic si cel putin pe parte de retur n-a mai existat deloc! Acel meci a adunat douazeci de game-uri, desi a avut doar un set echilibrat si am ales sa mizez tot pe un “over” la game-uri, deoarece le-am urmarit la treaba in partidele precedente si chiar daca per total chinezoaica pare a fi mai in forma si a avea un usor avantaj, Jesika Maleckova poate compensa gratie serviciului percutant pe care-l poseda, dar si a stilului agresiv de joc (in plus, are de partea ei avantajul moral al meciului direct).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
17 / 3 / 27
Calcul:
-1 508 RON
ROI:
-32.1 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 47
17 / 3 / 27
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 19,5 game-uri în meci