Qinwen Zheng — Anastasia Gasanova: pronosticuri Tenis WTA Dubai

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zheng vs. Gasanova.

Joi la pranz, 25/11/2021, nu mai devreme de ora 14:00, Qinwen Zheng si Anastasia Gasanova vor juca in faza sferturilor de finala a turnelui WTA 125k Series Tour de la Dubai (Emiratele Arabe Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.26 @ Qinwen Zheng vs. 3.60 @ Anastasia Gasanova!

QINWEN ZHENG (#144 WTA)

Probabil cea mai in forma participanta ramasa in competitia WTA 125k Series Tour de la Dubai, dupa ce a ajuns la sapte victorii consecutive din tot atatea meciuri jucate pe parcursul ultimelor opt zile (cu turneu cucerit mai intai pe hardul outdoor de la Funchal ITF), isi merita din plin statutul de favorita si la calificarea in penultimul act al competitiei gazduite de Emiratele Arabe Unite, luand in considerare si evolutiile bune pe care le-a avut pana acum aici. Principala “arma” pe care asiatica o are si celelalte nu o au, este reprezentata de primul serviciu percutant, care de regula genereaza destul de multi asi!

  • VICTORII Zheng vs. Gasanova: 6-4 6-2 (Moscova WTA, 2021, hard indoor)

ANASTASIA GASANOVA (#139 WTA)

Are douazeci si doi de ani, s-a nascut la Saratov (Rusia) si tot acolo are si resedinta, este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, nu impresioneaza prin alonja sau un prim serviciu periculos si greu de returnat si beneficiaza inca din perioada junioratului de suportul antrenoarei Elena Brioukhovets si mai recent a antrenorului Alexey Filenkov! Se simte cel mai bine cand joaca pe suprafete rapide si in special pe hard indoor, pe parcursul sezonului regulat ajungand pana in faza sferturilor de finala pe hardurile indoor de la Sankt Petersburg WTA, respectiv Nur-Sultan WTA.

  • VICTORII Gasanova vs. Zheng: nici o victorie

Qinwen Zheng – Anastasia Gasanova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma chiar in minim de seturi – zic eu – de tanara asiatica, luand in considerare atat avantajul moral de a se fi impus de o maniera destul de clara in precedentul meci direct din urma cu doar o luna, dar si evolutiile pe care le-a avut chinezoaica pana acum pe hardul outdoor de la Dubai ITF (are si acest avantaj al suprafetei). Qinwen Zheng le-a invins in precedentele doua runde pe britanica Naiktha Bains (6-1 7-5) si mai ales pe experimentata Shuai Zhang (6-7 6-1 6-4 / nu mai putin de paisprezece asi expediati / si-a cedat serviciul de doar doua ori, dar pe parte de retur si-a procurat unsprezece mingi de break – fructificand cinci dintre ele). De cealalta parte, rusoaica Anastasia Gasanova a inceput tot cu un succes in doua seturi la dublista kazakha Anna Danilina (6-1 6-4) si a beneficiat in faza optimilor de abandonul experimentatei ucrainience Lesya Tsurenko (4-6 6-4 4-0 ret. / a comis sapte duble greseli / i-a oferit oponentei unsprezece mingi de break, cedandu-si serviciul de cinci ori / pe parte de retur a fructificat sapte din totalul celor saptesprezece oportunitati de break avute la dispozitie, beneficiind de lipsa total de eficacitate a serviciului ucrainiencei).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
60 / 6 / 39
Calcul:
+452 RON
ROI:
4.3 %
Pariuri:
559 / 50 / 426
Calcul:
-2 756 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
60 / 6 / 39
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1035
559 / 50 / 426
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Qinwen Zheng
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde