Qatar — Japonia: ponturi CM de Handbal

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Qatar - Japonia, de la Campionatul Mondial de handbal masculin.

Duminica, de la ora 16:30, in “Borg El Arab Sports Hall”, avem meciul Qatar - Japonia, din grupa C de la Campionatul Mondial de handbal masculin.

Qatar - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Qatar se afla pentru a saptea oara la un Campionat Mondial, iar cea mai buna performanta este cea din 2015, cand a ocupat locul secund. Este campioana a Asiei la ultimele patru editii, dar rateaza prezenta la JO de anul acesta. Meciul de deschidere n-a fost tocmai unul reusit, desi Qatar a invins Angola cu 30-25. Asta pentru ca asiaticii s-au chinuit teribil in primele 10 minute, cand au marcat de doar trei ori. Atacurile pozitionale au fost teribil de greoaie, insa au dus foarte bine mingea pe extreme la contraatacuri si faza a doua.

Japonia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Japonia nu s-a clasat niciodata mai sus de locul 10 in istoria participarilor la Cupa Mondiala. Antrenati de islandezul Dagur Sigurðsson, niponii au luat locul 3 la ultima Cupa a Asiei, insa regretul de-a nu ajunge in finala ii bantuie si acum, cu siguranta. Japonia a avut aproape in permanenta avanaj in disputa cu Coreea de Sud, dar a pierdut in prelungiri. In prima disputa din Egipt, japonezii au remizat, 29-29, cu Croatia. O surpriza placuta, furnizata de un efort de echipa - sase jucatori au inscris trei sau mai multe goluri.

Qatar - Japonia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Daca Japonia va incerca sa impuna un ritm rapid, atunci si Qatar-ul va raspunde la fel, prin aceeasi moneda. Asta va duce la multe goluri, in special pe contraatac. Ambele formatii pot raspunde excelent pe extreme, dar lasa si spatii destul de mari la 9m. Qatar a ratat mult din situatii ideale cu Angola, sper sa nu mai fie cazul si aici.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 33
Calcul:
-1 195 RON
ROI:
-18.7 %
Pariuri:
799 / 31 / 606
Calcul:
-1 970 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
31 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
799 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 52,5 goluri