Qatar – Angola: ponturi CM de Handbal

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Qatar - Angola, de la Campionatul Mondial de handbal masculin.

Vineri, de la ora 16:30, in “Borg El Arab Sports Hall”, avem meciul Qatar - Angola, din grupa C de la CM de handbal masculin.

Qatar - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Qatar se afla pentru a saptea oara la un Campionat Mondial, iar cea mai buna performanta este cea din 2015, cand a ocupat locul secund. Desigur, cu multe naturalizari, dar qatarezii au realizat ce si-au propus - au crescut calitatea handbalului din aceasta tara. Campioana a Asiei la ultimele patru editii, Qatar abordeaza acest turneu cu destule vedete, chiar daca destul de imbatranite. La 43 de ani, Danijel Saric inca poate sa inchida poarta. In ultima partida amicala disputata, Qatar a pierdut cu Spania, 26-28.

Angola - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Angola participa pentru a cincea oara la o Cupa Mondiala, dar n-a depasit niciodata locul 20. Angola e totusi o forta in Africa, cel putin in ultimii ani, reusind sa acceada in semifinale la competitia continentala la precedentele trei editii. La ultima participare, Angola a ocupat locul 4, pierzand finala mica in fata Algeriei, 27-32. Nelson Damião Catito crede ca echipa sa e capabila sa obtina mai multe victorii decat la editia de acum doi ani, cand Angola a invins Qatar si Japonia. Cu ambele se va intalni si acum.

Qatar - Angola: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Trupa lui Valero Rivera a pierdut cu Angola la Mondialul de acum doi ani, scor 23-24, intr-una dintre cele mai mari surprize de la acel turneu final. Qatar avea o cota la victorie de doar 1.02. La CAN, Angola a luat cel putin 30 de goluri de la toate cele trei nationale clasate inaintea ei. Angolezii nu renunta niciodata, dar asta mai degraba atacului, nu neaparat apararii. Qatar n-are cum sa fie la fel de palida ca la ultima confruntare directa.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 35
Calcul:
-1 448 RON
ROI:
-22.3 %
Pariuri:
798 / 31 / 606
Calcul:
-2 023 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
30 / 0 / 35
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
798 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Qatar peste 28,5 goluri