PSV – PAOK: ponturi Europa League

Expertul Legalbet – Marco Birlan – propune un pariu de cota 1.70 pentru infruntarea din grupele Europa League, dintre PSV si PAOK.

PSV: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

PSV este obligata sa joace astazi la victorie, daca vrea sa ramana in continuare in cursa pentru locul secund. Echipa are doar 3 puncte obtinute in 3 etape, dupa un 2-1 pe terenul celor de la Omonia. Astfel, olandezii se situeaza la 2 lungimi in spatele adversarilor de astazi, iar o infrangere la complica foarte mult situatia. Etapa trecuta, PSV nu a avut practic sanse in Grecia, acolo unde a cedat cu un 4-1 fara drept de apel.

Lucrurile merg mult mai bine in campionat pentru alb-rosii, care au 3 etape la rand fara esec. Etapa trecuta, PSV a remizat la Twente cu scorul de 1-1 si a ramas pe locul 4, la 4 puncte in spatele celor de la Ajax. 

  • ABSENTI: Gotze, Gutierrez, Obispo  (probleme medicale)

PAOK: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

PAOK vine dupa 4 victorii la rand in toate competitiile, victorii in care a marcat minim 2 goluri. Astfel ofensiva elenilor merge din ce in ce mai bine si trebuie sa ne asteptam la un pressing agresiv in aceasta partida. Etapa trecuta de campionat, alb-negrii au trecut de Giannina cu ceva emotii pe teren propriu, scor 2-1.

In Europa League, PAOK este fara infrangere. Oaspetii au terminat la egalitate cu Omonia si Granada, 1-1 si respectiv 0-0. A urmat acea victoria categorica in fata adversarilor de astazi, de care aminteam anterior.

  • ABSENTI: nu exista

PSV vs PAOK: Cote la pariuri şi pronostic

PAOK se deplaseaza cu gandul la victorie si cred ca e imposibil sa nu marcheze. Echipa are un moral bun, ofensiva functioneaza la cei mai buni parametrii, iar PSV nu are cea mai sigura defensiva.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 19
Calcul:
-381 RON
ROI:
-9.5 %
Pariuri:
648 / 8 / 460
Calcul:
-5 378 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 42
21 / 0 / 19
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
648 / 8 / 460
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe marcheaza