PSV — Leicester: predictii fotbal Europa Conference League

Acțiune

PSV pe terenul propriu este greu de oprit chiar si de o echipa care provine din cel mai putenic campionat din lume. Oare confirma PSV?

Joi, incepand cu 19:45, la Eindhoven, PSV si Leicester vor da fata in fata in mansa retur a sferturilor Europa Conference League. In tur au dat-o la pace, 202 a fost scorul.

PSV: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Urmeaza o saptamana interesanta pentru PSV, deoarece dupa acest duel va juca in finala Cupei Olandei, acolo unde Ajax Amsterdam stau fata in fata. De asemenea, nivelul jocului sau este unul bun, dovada ca in urma cu o saptamana a plecat neinvinsa de pe King Power Stadium, 0-0 fiind scorul. Imediat dupa acel duel a continuat sa se apere bine si a castigat cu 2-0 in campionat, dar contra unei echipe modeste, RKC Waalwijk si tot in postura de echipa gazda.

Leicester: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Categoric Premier League este un campionat puternic, dar lucrul acesta nu a impiedicat Leicester sa castige cu 2-1 in fata lui Crystal Palace la doar cateva zile dupa acel meci nul contra lui PSV. A ajuns la patru jocuri consecutive in care nu a cunoscut esecul si asta in conditiile in care in acest interval de meciuri s-a duelat si cu Manchester United, in deplasare, intr-un meci in care a terminat la egalitate, 1-1.  Partea mai putin buna este ca in asemenea meciuri n-a castigat de trei dueluri, printre ele se regaseste si acel 1-2 cu Rennes, din optimi.

PSV – Leicester: cote la pariuri si ponturi pariuri

Gazdele par sa aiba prima sansa la calificare si asa cum s-au prezentat in meciurile de pe terenul propriu ma astept sa vad un meci mai bun. Mobilizarea PSV-ului in rolul de gazda a fost una buna, dovada ca si-a trecut in cont sase victorii si un egal in ultimele sapte asemenea dueluri, jocuri care s-au disputat atat in cupele europene, cat si in competitiile interne.

Ponturi
PSV castiga oricare dintre reprize
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Conference League
Va fi acest pariu castigator?
PSV castiga oricare dintre reprize
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token