PSG – Strasbourg: ponturi Ligue 1

Expertul Legalbet – Marco Birlan – propune un pariu de cota 1.40 pentru infruntarea de Ligue 1 dintre PSG si Strasbourg.

PSG: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

PSG are probleme mari la titlu in acest an. Lille si Lyon si-au anuntat deja candidatura serios, iar Depay & co. arata foarte bine. Acestia au reusit si acea victorie din derby. Pe lange cele 3, Marseille arata destul de bine, cu Thauvin, Benedetto sau Payet. In schimb, greul acum la PSG trebuie sa fie dus de Kylian Mbappe. Francezul care este si golgheterul din Ligue 1 ii simte absenta partenerului din atac Neymar.

Brazilianul lipseste de pe teren pana in luna Ianuarie. Pe teren propriu, gazdele au pierdut deja in acest sezon cu Marseille, Manchester United sau Lyon.

Strasbourg: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Strasbourg a reusit sa obtina cateva victorii la scor in deplasare, in actuala stagiune de Ligue 1. Albastrii au trecut de Brest cu scorul de 3-0, Nantes cu 3-0 sau Angers cu 2-0. De altfel, echipa a marcat de 3 ori pe terenul celor de la Montpellier si de 2 ori acasa cu Lyon.

Sunt rezultate care dau incredere jucatorilor si mie personal, pentru pronosticul ales. Ajorque este un jucator foarte periculos, francezul avand 6 goluri inscrise in tricoul celor de la Strasbourg, in actuala stagiune. Acesta a reusit sa ofere si 4 pase decisive.

PSG vs Strasbourg: Cote la pariuri şi pronostic

PSG incaseaza des goluri in acest sezon. Este vorba poate si de absente, de lipsa de concentrare sau presiune. Totusi, parizienii au primit goluri de la Monaco, Bordeaux, Montpellier, Basaksehir sau Lyon in ultima vreme. Lorient a avut si ea ocaziile sale, iar trupa lui Tuchel nu mai pare invincibila.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 20
Calcul:
-548 RON
ROI:
-13.4 %
Pariuri:
649 / 8 / 461
Calcul:
-5 428 RON
ROI:
-4.9 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 42
21 / 0 / 20
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
649 / 8 / 461
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri