PSG - Reims: Ponturi pariuri Ligue 1

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida dintre PSG si Reims, la o cota de 1.44

PSG - Reims: Ponturi pariuri Ligue 1

Meci dezechilibrat pe “Parc des Princes”, unde PSG intalneste Reims, intr-o partida pe care etapa cu numarul 7 urmeaza sa o programeze miercuri seara, de la ora 22:00.


PSG isi duce mai departe misiunea de a dominat de la un capat la altul prima liga si toate competitiile interne, acolo unde a si cucerit deja un prim trofeu. A batut-o cu 4-0 pe Monaco in Super Cupa Frantei, iar se pare ca lipsa unui adversar pe masura in campionat incepe sa-si spuna usor cuvantul si in cupele europene ii este tot mai greu. Fix in urma cu o saptamana a avut meci in Anglia, unde noi am anticipat ca o sa fie un meci spectaculos, insa s-a terminat asa si cu infrangerea campioanei Frantei, scorul acelui meci fiind 2-3. Chiar si in conditiile astea ramane o formatie spectaculoasa, golurile n-au lipsit din meciurile in care a fost ancorata si de cele mai multe ori ea a fost cea care a dat ritmul. Singura partida in care a dat impresia ca are probleme a fost cea anterioara, cand s-a vazut condusa aproape timp de o repriza de Rennes, insa la final a fost 3-1 pentru campioana si totul s-a terminat asa cum indicau agentiile de pariuri si cum ne-am asteptat si noi.


Reims este o echipa mica, faptul ca a promovat fara probleme nu inseamna ca acum este capabila sa se mentina usor in prima liga si pentru asta trebuie sa munceasca din greu. Moralul este usor ridicat deoarece jocul a fost usor echilibrat in ultimele doua jocuri, ambele infruntari s-au terminat la egalitate, asa cum au inceput, 0-0. Este drept ca nici adversarul n-a fost unul de top, dar a fost important pentru ea ca aduna puncte, reusind sa urce pana pe locul 10, cu 8 puncte. Din punct de vedere ofensiv a ramas in urma, are acelasi numar de reusite cu echipa care se afla pe ultimul loc, dar in acelasi timp nici nu este dispusa sa rupa randurile si vine pe “Parc des Princes” si cu o aparare solida.


Nivelul lui PSG este mult peste toate echipele din Franta, iar Reims pare victima perfecta pentru campioana si acest duel vine intr-un timp foarte scurt dupa duelul cu Rennes, ceea ce o prinde pe trupa lui Tuchel in forma. Angrenata la meciuri din trei in trei zile, PSG este obisnuita daca participa an de an in cupele europene si nu trebuie sa fie o problema pentru ea daca va castiga din nou la pas.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 2 / 32
Calcul:
-636 RON
ROI:
-8.0 %
Pariuri:
1784 / 34 / 1108
Calcul:
-9 833 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
46 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2932
1784 / 34 / 1108
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
PSG castiga la handicap
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide