PSG - Monaco. Pontul lui AndreiBVB

Expertul Legalbet, AndreiBVB, vă propune o cotă de 1,50 pentru duelul din Supercupa Franței

PSG - Monaco. Pontul lui AndreiBVB

PSG și Monaco se întâlnesc sâmbătă, de la ora 15:00, la Shenzhen, în Supercupa Franței.


Se anunță spectacol în primul meci oficial pentru cele două echipe, iar golurile nu ar trebui să lipsească înainte de debutul campionatului Franței, într-un meci în care miza nu este prea mare.


Fără multe dintre piesele de bază, PSG, care l-a adus pe Thomas Tuchel în această vară, a participat la International Champions Cup: învinsă cu 1-5 de Arsenal, campioana Franței a trecut în ultimul amical de Atletico Madrid, scor 3-2.


Lucrurile vor sta însă altfel sâmbătă, iar PSG e favorită să o bată pe Monaco, formație care nu a arătat grozav în amicale: fosta campioană a Franței, care a dat 30 de milioane de euro pe rusul Golovin, a luat câte 3 goluri de la Paderborn și Hamburg (2-3, respectiv 1-3) și nu a putut să o bată nici pe Bochum (2-2).


Cavani (accidentat) și Mbappe (aflat încă în vacanță) nu vor juca pentru PSG în Supercupa Franței, însă surpriza lui Tuchel poate fi brazilianul Neymar, care s-a alăturat recent lotului. Falcao, Sidibe și portarul croat Subasic sunt oamenii importanți care nu vor evolua pentru Monaco.


În ultimul meci direct, PSG a făcut spectacol total și a învins-o cu 7-1 pe Monaco (15 aprilie), în Ligue 1. Parizienii, care stau foarte bine în ofensivă, pot marca fără probleme de două ori în Supercupa Franței (chiar și fără vedetele Cavani și Mbappe) în fața unui adversar care suferă în defensivă.


 

Bonus300 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
25 / 0 / 20
Calcul:
-590 RON
ROI:
+1.0 %
AndreiBVB

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri: 45
25 / 0 / 20
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1,5 goluri PSG
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide