Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves
Incheiat

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves: ponturi NBA 14.02.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Portland Trail Blazers - Minnesota Timberwolves, din NBA.

Miercuri dimineata, de la ora 05:00, in “Moda Center”, avem meciul Portland Trail Blazers - Minnesota Timberwolves, din NBA.

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portland Trail Blazers a avut o perioada buna, dar acum sunt patru esecuri la rand. Iar Portland iar a aratat slab in ofensiva, 84-93 contra celor de la New Orleans Pelicans. Doar 6/21 de la 3p, la care s-au mai adaugat si 18 mingi pierdute. Grant a pus 24 de puncte, 5 recuperari si 4 pase, Ayton a contribuit cu 18 puncte, 17 recuperari si 3 pase, in timp ce Banton a ajutat cu 12 puncte, 3 pase si 3 recuperari. Au fost si singurii jucatori de la Portland in double-digits. 

Minnesota Timberwolves - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Minnesota Timberwolves au bifat doua victorii impresionante, ambele in deplasare, la peste 20 de puncte diferenta cu formatii puternice. Ultima a fost pe terenul celor de la Los Angeles Clippers, scor 121-100. Towns a dat 24 de puncte, 4 recuperari si 3 pase, Edwards a inregistrat 23 de puncte, 8 pase si 7 recuperari, pentru ca Gobert sa incheie seara cu 17 puncte, 10 recuperari. Minnesota este pe primul loc in Vest, cu 37W - 16L. 

Portland Trail Blazers - Minnesota Timberwolves: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sunt ceva absente la gazde, dar nici cu tot lotul complet nu ar putea sa faca fata unui astfel de duel. A mai produs Portland cateva surprize in acest sezon, insa nu cred ca e cazul si acum. Minnesota pare sa-si fi revenit dupa cateva meciuri mai putin convingatoare. Lucrurile merg din nou bine in defensiva, acolo unde Timberwolves a excelat in actuala stagiune. Precedentul duel direct a fost castigat de Minnesota, scor 116-93. 

Ponturi
Minnesota Timberwolves - 5,5 HA
Cf
Cote
1.55
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minnesota Timberwolves - 5,5 HA
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token