Alege turneul
Portland Trail Blazers — Oklahoma City Thunder
Incheiat

Portland Trail Blazers — Oklahoma City Thunder: ponturi NBA

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder, din NBA.

Duminica noaptea, de la ora 02:00, in “Moda Center”, avem meciul Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder, din NBA. 

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Portland Trail Blazers a pierdut sapte dintre ultimele opt partide si e cam departe de ultimul loc de play-in. Precedentul esec a fost cu Chicago Bulls, scor 96-124. Fara Lillard, Portland a fost doar 6/31 de la 3p. Sharpe a dat 24 de puncte, 4 recuperari si 2 pase, Watford a inregistrat 15 puncte, 6 recuperari si 3 pase, in timp ce Walker a incheiat seara cu 14 puncte, 3 recuperari si o pasa. Lillard, Nurkic, Simons si Grant vor absenta pentru meciul cu OKC. 

Oklahoma City Thunder - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Oklahoma City Thunder a pierdut ambele dueluri cu echipele din Los Angeles, dar inca spera la play-in. Se afla la egalitate cu Dallas, pe locul 10 in Vest. Cu Lakers a fost 111-116, partida in care Giddey a dat 27 de puncte, 17 recuperari si 7 pase, iar Gilgeous-Alexander a contribuit cu 27 de puncte, 8 pase si 5 recuperari. Dort a ajutat cu 15 puncte, 6 recuperari si o pasa.  

Portland Trail Blazers - OKC: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Portland joaca fara titulari, deci ar trebui sa fie o victorie lejera pentru OKC. Echipa care inca spera la un loc de play-in si are nevoie de fiecare succes. Sunt doar 14 victorii in deplasare pentru Oklahoma, dar una a venit fix la Portland, scor 138-129. 

Ponturi
OKC - 4,5 HA
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
OKC - 4,5 HA
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token