Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Portland Trail Blazers - OKC. Pronosticuri NBA

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Portland Trail Blazers si Oklahoma City Thunder, din NBA, cu doua pronosticuri, cote 1.80 si 3.00.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Miercuri dimineata, 17 aprilie 2019, de la ora 05:30, in "Moda Center", avem meciul 2 in duelul dintre Portland Trail Blazers si Oklahoma City Thunder. Vedem mai multe puncte ca-n prima partida?

Portland - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Trail Blazers au inceput tare prima partida, avand la un moment dat in primul sfert un avans de 17 puncte, 38-21. Lillard a fost imperial, punand 12 puncte. Din pacate, Damian a continua un sfert si jumate fara sa mai puna vreun punct pe tabela. Iar asta s-a vazut in progresul ofensivei celor de la Portland, cu OKC tot mai aproape de o revenire. Au fost 4 puncte in sfertul 3. Dar Lillard chiar a facut diferenta, iar exemplul cel mai potrivit este acel cos de 3p cu 2 minute si ceva ramase de joc. Oaspetii erau la doar un singur punct in spate. Intr-un final, a fost 104-99, cu Damian avand 30 de puncte, 4 pase si 4 recuperari, McCollum 24 de puncte, 6 recuperari si 3 pase, iar Kanter 20 de puncte si 18 recuperari. Turcul a fost incredibil la capitolul recuperari, mai ales ofensive (7).

Oklahoma - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

OKC a ratat mult si a avut doar 39.8% eficienta. Incredibil cum de-au pierdut la doar 5 puncte. Dar asa e in play-off, emotiile sunt mai mari, iar faptul ca doua dintre cele mai ofensive echipe din liga au marcat 203 puncte ne-a demonstrat acest aspect. Westbrook a pus un nou "triple-double", 20 de puncte, 10 pase si 10 recuperari, iar George a avut 26 de puncte si 10 recuperari. Totusi, PG a incheiat cu 8/24 din actiune si cu o jena evidenta la umar. A rezistat insa bine din punct de vedere fizic, 43 de minute. Oaspetii au reusit doar 5 aruncari din 33 de la distanta.

Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sunt multe de analizat dupa primul duel. In primul rand, ar fi problemele lui George, capacit de nu mai putin de 4 ori. Totusi, dupa antrenamentul de ieri, PG a declarat ca nu mai are dureri. Daca nu va fi un fault trouble, ar trebui sa-l vedem +40 de minute si aruncand mult mai bine. Apoi, a fost duelul dintre Kanter si Adams, castigat clar de turc. Adams ar fi trebuit sa se apere mai bine si o stie. Cu siguranta va face mai multe la partida 2. Si terminam cu Westbrook. La cosul lui Lillard, Russell nici nu s-a aparat la Damian, fiind convins ca acesta nu va arunca. O decizie proasta, care i-a costat pe cei de la City Thunder. Ramane insa inca un "triple-double", iar Westbrook va sta si el mult pe parchet in incercarea de-a readuce egalitatea in serie. A facut-o doar aproape 38 de minute pentru c-a acumulat 4 faulturi inca din sfertul 3. In concluzie, cred ca oaspetii vor fi foarte motivati, iar doi jucatori ca Westbrook si George nu vor permite sa se intoarca la Oklahoma cu 0-2. Lillard a fost bun in primul meci, insa faptul c-a fost "absent" vreo 12 minute de pe tabela ar trebui sa-i ingrijoreze pe fanii celor de la Portland.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.80
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
3.00
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 2
Calcul:
-132 RON
ROI:
-44.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 385
Calcul:
-1 110 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 3
1 / 0 / 2
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 385
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Westbrook "triple-double" George "double-double"