Portland Trail Blazers — Los Angeles Clippers: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers, din NBA.

Duminica noaptea, de la ora 03:00, in “Moda Center”, avem meciul Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers, din NBA. 

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Portland Trail Blazers a pierdut ultimele cinci partide si se pare orice sansa pentru un loc de play-in. Teoretic, Portland inca mai poate ajunge acolo, dar jocul n-o recomanda deocamdata. Ultimul esec a fost cu Boston Celtics, pe teren propriu, scor 112-126. Lillard a avut un sfert 4 excelent si a terminat meciul cu 41 de puncte, 5 pase si 4 recuperari, in timp ce Simons a bifat 17 puncte, 4 pase si o recuperare. Thybulle a ajutat cu 12 puncte si o recuperare. 

Los Angeles Clippers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

LA Clippers a suferit, noaptea trecuta, primul esec dupa patru victorii la rand. A fost 108-113 cu Orlando Magic. Nu au jucat Leonard si Powell, dar Clippers are un lor fantastic. George a dat 30 de puncte, 3 recuperari si o pasa, Zubac a contribuit cu 16 puncte, 16 recuperari, pentru ca Westbrook sa bifeze 14 puncte, 9 pase si 5 recuperari. Clippers sunt pe locul 5 in Vest, cu 37W - 34L. 

Portland Trail Blazers - LA Clippers: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Clippers trebuie sa forteze in continuare, chiar daca este un back-to-back si s-ar putea dori sa fie odihniti unii jucatori. Portland depinde de Lillard pentru a face ceva pe faza ofensiva si acest lucru nu poate sa mearga mereu. Clippers au castigat ultimele patru dueluri directe. 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 14
Calcul:
+764 RON
ROI:
16.3 %
Pariuri:
1565 / 46 / 1122
Calcul:
+134 RON
ROI:
0.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 47
33 / 0 / 14
Calcul:
ROI: +16.3 %
Pariuri: 2737
1565 / 46 / 1122
Calcul
ROI: 0.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
LA Clippers castiga
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde