Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Portland Trail Blazers - Detroit Pistons. Pronosticuri NBA

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Portland Trail Blazers si Detroit Pistons, din NBA, la o cota de 1.70.

Portland Trail Blazers - Detroit Pistons. Pronosticuri NBA

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Portland Trail Blazers se afla pe locul 4 in Conferinta de Vest, cu 44 de victorii si 27 de infrangeri. Dupa seria mai putin fericita avuta de OKC, se pare ca Trail Blazers vor avea avantajul terenului propriu, indiferent de adversarul pe care-l vor intalni in cale. In ultimul meci, Portland s-a impus, acasa, 126-118 cu Dallas Mavericks. Fara McCollum, accidentat, Lillard a condus ofensiva si n-a dat rateu - 33 de puncte, 12 pase si 5 recuperari. C.J. se pare ca nu va mai fi o optiune pana la sfarsitul sezonului regulat. Pe teren propriu, Trail Blazers au castigat 27 dintre cele 36 de meciuri.

Detroit Pistons sunt pe 6 in Conferinta de Est, cu un bilant de 37W - 34L, dar play-off-ul nu este asigurat 100%. O serie proasta ii poate conduce pe cei de la Pistons in afara primelor opt pozitii. Cu Phonix Suns, Detroit s-a distrat, in deplasare, scor 118-98. Ellington a pus 31 de puncte, iar Griffin a contribuit cu 17 puncte, 8 pase si 7 recuperari. Drummond a avut 16 puncte si 19 recuperari. Andre era dupa un meci monstruos la Cleveland, 21 de puncte, 21 de recuperari si 5 pase. Un duel pierdut, dar unde am vazut ca Drummond nu poate sa faca partide proaste, chiar si fara aportul lui Griffin.

Andre a pus de 34 de ori in acest sezon cel putin 15 puncte si 15 recuperari. Este un maestru al "reboundurilor", iar in stagiunea precedenta a avut 17-17 in disputa de la Detroit si 18-22 la Portland. Cu acelasi adversar pe care ar trebui sa-l aiba si acum, Nurkic. Sigur, aditia lui Kanter a facut ca Trail Blazers sa nu sufere deloc pe aceasta pozitie, dar echipa gazda pune destule aruncari contestate de la 3p. In teorie, acelea sunt recuperari facile pentru Drummond. Linia la celelalte case de pariuri este cu o unitate mai sus, asa ca-mi place si mai mult acest pariu.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
488 / 14 / 383
Calcul:
-978 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

De la inceput
Pariuri: 888
488 / 14 / 383
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Drummond peste 15,5 recuperari