Portland Trail Blazers — Denver Nuggets: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Portland Trail Blazers - Denver Nuggets, din NBA.

Vineri, de la ora 05:30, in “Moda Center”, avem meciul 3 din duelul Portland Trail Blazers - Denver Nuggets, din play-off-ul NBA. 

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Portland Trail Blazers a pierdut meciul secund cu Nuggets, 109-128, desi a avut 16/33 de la 3p, iar Lillard a bifat 42 de puncte, 10 pase si 4 recuperari. Au fost si cateva aruncari de la logo, dovada ca Dame e in forma de play-off, asa cum ne-a tot obisnuit in ultimele sezoane. McCollum a ajutat cu 21 de puncte, in timp ce Powell a dat 15 puncte. Melo nu prea a functionat, cu doar 5 minute, plus cele 21 de mingi pierdute. Pentru a avea o sansa mai buna in acest duel, Portland trebuie sa aiba mai multa grija in transmisia mingii. 

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Denver Nuggets nu a aruncat mult mai bine din actiune fata de primul meci, dar acum a ajuns mai des la linia de libere. Nuggets au fost 24/30, suficient pentru un succes clar. Jokic a dat 38 de puncte, 8 recuperari si 5 pase, pentru ca Porter sa contribuie cu 18 puncte, 4 recuperari si o pasa. Impresionanta energia pe care o transmite Campazzo, reusind sa-si molipseasca toti colegii. E uimitor si cum nimeni nu se poate apara la Jokic. 

Portland Trail Blazers - Denver Nuggets: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Nu poti sa te aperi eficient la Lillard pentru ca nu stii de unde poate sa arunce. A fost 9/16 de la 3p in meciul 2, iar multe dintre ele au fost executii dificile, chiar si cu doi oameni pe el. Dame a reusit un double-double cu +30 de puncte in ambele meciuri de pana acum. Chit ca are 7.5 pase decisive in sezon, e mult mai prezent la acest capitol in play-off. Mai ales pentru ca nimeni nu vrea sa-l lase sa arunce de unde doreste.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
40 / 0 / 26
Calcul:
+908 RON
ROI:
13.8 %
Pariuri:
867 / 31 / 658
Calcul:
-1 920 RON
ROI:
-1.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
40 / 0 / 26
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1560
867 / 31 / 658
Calcul
ROI: -1.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Lillard double-double
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde