Portland Trail Blazers — Denver Nuggets: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida Portland Trail Blazers - Denver Nuggets, din NBA.

Joi noaptea, de la ora 03:00, in “Moda Center”, avem meciul 6 din duelul Portland Trail Blazers - Denver Nuggets, din play-off-ul NBA.

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portland Trail Blazers l-au avut pe Lillard de doua ori salvator in meciul 5, pierdut cu 140-147. Dame a incheiat seara cu 55 de puncte, 10 pase si 6 recuperari, 12/17 de la 3p. Doar ca nu si-a mai asumat responsabilitatea si la sfarsitul celei de-a doua reprize de prelungiri. Covington a dat 19 puncte, 11 recuperari, in timp ce McCollum a bifat 18 puncte, 7 pase si 7 recuperari. Amandoi au dat-o insa in bara la finalul meciului. Portland a avut doar 25 de assisturi in meci.

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Denver Nuggets au fost 20/44 de la 3p in meciul 5 si au avut doar 11 turnoveruri. Jokic a pus 38 de puncte, 11 recuperari si 9 pase, Morris a contribuit cu 28 de puncte, 5 pase si 3 recuperari, pentru ca Porter sa incheie seara cu 26 de puncte, 12 recuperari si 3 pase. Au fost cinci jucatori de la Nuggets in double-digits in ceea ce priveste punctele. Campazzo a avut o seara modesta, cu 3 puncte, 2 pase si 2 recuperari.

Portland Trail Blazers - Denver Nuggets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Am vazut una dintre cele mai bune prestatii din play-off din ultimii ani. Pacat ca Dame nu a reusit sa-si conduca echipa spre victorie. Poate daca Covington nu rata acel dunk sau daca McCollum nu calca afara, altfel ar fi fost soarta meciului. In orice caz, Lillard are atitudine de superstar atunci cand formatia sa are nevoie de el. De aceea, vom continua cu cele doua pariuri care au fost castigatoare.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 27
Calcul:
+615 RON
ROI:
9.3 %
Pariuri:
864 / 31 / 654
Calcul:
-1 875 RON
ROI:
-1.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
39 / 0 / 27
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1549
864 / 31 / 654
Calcul
ROI: -1.2 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 221,5 puncte Lillard double-double
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde