Portland Timbers - Seattle Sounders. Pontul lui IulianGGMU

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Portland Timbers si Seattle Sounders, la o cota de 1.70

Portland Timbers - Seattle Sounders. Pontul lui IulianGGMU

Luni dimineata, de la ora 04:30, Portland Timbers primeste vizita celor de la Seattle Sounders, intr-un duel din Major League Soccer.


Portland Timbers este in cadere absoluta, dupa ultimele trei meciuri a cazut pe locul sase in Conferinta de Vest, cu 37 de puncte, cu doua mai multe decat rivala din acest duel. In aceste dispute a fost mereu depasita de echipele pe care le-a intalnit, cel mai recent meci a avut loc in urma cu o saptamana cand a cedat cu scorul de 0-3 in fata lui Sporting Kansas City. Partea buna este ca pe teren propriu a reusit sa joace mai bine, din unsprezece meciuri avute pe “Providence Park” a pierdut un singur meci, restul de partide au insemnat sapte victorii si alte trei rezutlate de egalitate. Mai mult decat atat, ofensiv a stat bine, a inscris in zece dintre aceste meciuri.

Echipa probabila: Jeff Attinella — Larrys Mabiala, Lawrence Olum, Julio Cascante — Alvas Powell, Diego Chara, David Guzman, Andy Polo, Zarek Valentin — Diego Valeri, Samuel Armenteros


Evolutia buna de care are parte Seattle Sounders imi aduce aminte de ce se intampla in urma cu doi ani, cand se lupta la titlu, insa, de data aceasta ii este destul de greu sa prinda playoff-ul.  Este in forma si asta e tot ce conteaza, astfel, in ultimele noua etape a reusit sa-si treaca in cont sapte victorii si alte doua rezutlate de egalitate. Printre adversarele pe care le-a avut a fost si Los Angeles Galaxy, echipa pe care a intalnit-o in urma cu o saptamana, cand a surclasat-o cu 5-0, in ceea ce a fost a sasea victorie la rand, iar daca respecta rezultatul si reuseste sa castige contra lui Portland, cele doua vor face schimb de locuri, deoarece diferenta dintre ele este de doua lungimi.

Echipa probabila: Stefan Frei - Kelvin Leerdam, Kim Kee-hee, Chad Marshall, Nouhou Tolo - Gustav Svensson, Osvaldo Alonso - Cristian Roldan, Nico Lodeiro, Harry Shipp - Raul Ruidiaz


Este un meci foarte greu pentru ambele echipe, dar conform ceea ce au aratat aceste echipe ma obliga sa cred ca echipa oaspete pare capabila sa inscrie cel putin un gol. In acelasi timp, Portland Timbers este si ea o formatie care stie bine sa-si joace sansa acasa, a dat gol in zece din unsprezece meciuri jucate in MLS, iar acest lucru spune multe despre capacitatea formatiei lui Giovanni Savarese. Ele s-au intalnit deja de doua ori in 2018 si de fieacare data Portland a castigat la un gol diferenta.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 2 / 39
Calcul:
-1 007 RON
ROI:
-10.8 %
Pariuri:
1809 / 34 / 1124
Calcul:
-10 064 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 94
52 / 2 / 39
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2976
1809 / 34 / 1124
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1X & peste 1.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide