Pontul zilei Tenis — 28/03/2023
Incheiat

Pontul zilei Tenis — 28/03/2023

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Andreescu vs. Alexandrova.

Marţi dimineaţă, 28/03/2023, nu mai devreme de ora 02:00, Bianca Andreescu şi Ekaterina Alexandrova vor juca în faza optimilor de simplu feminin a competiţiei WTA de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru pontul zilei tenis: 1.60 @ Bianca Andreescu vs. 2.40 @ Ekaterina Alexandrova!

BIANCA ANDREESCU (#31 WTA)

Are doar douazeci şi doi de ani şi inca multe de demonstrat in tenisul mare, deoarece a “explodat” uşor prematur in anul #2019 cand reuşea sa-şi treaca-n cont patru titluri importante pe hard outdoor – Newport Beach WTA, Indian Wells, Toronto Masters WTA şi mai ales US Open-ul – dupa care a urmat o perioada (aşteptata) de regres! Cu toate astea, canadianca a performant ceva mai recent şi pe asfaltul Masters-ului de la Miami Open – in anul #2021 ajungea pana-n finala competitiei, pe care avea s-o piarda in fata liderului mondial de la acea vreme – australianca Ashleigh Barty (3-6 0-4 ret.).

  • VICTORII Andreescu vs. Alexandrova: nu au jucat

EKATERINA ALEXANDROVA (#18 WTA)

Are douazeci şi opt de ani şi-o vasta experienta-n spate la nivel WTA Series Tour, avand in palmares un total de trei titluri de simplu (cu alte doua finale pierdute); prefera sa evolueze pe suprafetele rapide, unde-şi poate pune-n valoare stilul agresiv de joc pe care-l practica, bazat in special pe loviturile puternice de forehand pe care le poseda! Este jucatoare de mana dreapta care executa backhand-ul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,75m şi beneficiaza de suportul antrenorului Vojtech Flegl. A mai fost prezenta pe asfaltul de la Miami Open in #2019 (primul tur), #2021 (turul trei) şi #2022 (turul doi).

  • VICTORII Alexandrova vs. Andreescu: nu au jucat

Bianca Andreescu – Ekaterina Alexandrova: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida controlata şi caştigata-n cele din urma de canadianca (care are şi origini româneşti), luand in considerare in special evolutiile pe care le-a avut in precedentele trei runde, in faţa unor adversare de top mondial precum – britanica Emma Răducanu (6-3 3-6 6-2), apoi grecoaica Maria Sakkari (5-7 6-3 6-4) şi-n fine in turul al treilea americanca Sofia Kenin (6-4 6-4 / şapte aşi expediati, o dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul o singura data, realizand un total de trei break-uri pe retur). De cealalta parte, rusoaica Ekaterina Alexandrova a pornit greu competitia cu o victorie-n trei seturi la americanca Taylor Townsend (6-3 5-7 6-4) şi-a avut parte de un meci complicat şi-n turul al treilea, dar de cealalta parte a fileului s-a aflat totuşi elvetianca Belinda Bencic (7-6 6-3 / opt aşi expediati, patru duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul o singura data, realizand un total de doua break-uri pe retur).

Ponturi
Victorie @ Bianca Andreescu
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Bianca Andreescu
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1
Anulat

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token