Pontul zilei Tenis — 26/03/2023
Incheiat

Pontul zilei Tenis — 26/03/2023

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Martic vs. Mertens.

Duminică dimineaţă, 26/03/2023, nu mai devreme de ora 01:00, Petra Martic şi Elise Mertens vor juca în turul al treilea de simplu feminin al competiţiei WTA de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru pontul zilei tenis: 2.63 @ Petra Martic vs. 1.50 @ Elise Mertens!

PETRA MARTIC (#41 WTA)

Are treizeci şi doi de ani şi-o vasta experienta-n spate la nivel de competitii WTA Series Tour, avand in palmares doua titluri de simplu cucerite (cu alte patru finale pierdute) – dar şi alte patru finale de dublu pierdute! A fost la un moment dat chiar a #14-a jucatoare a lumii la simplu, fiind acel tip de “all-court player” (se poate adapta la orice tip de suprafata). Este dreptace şi executa reverul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,81m şi poseda un prim-serviciu generator de aşi – beneficiaza de suportul antrenorului Michael Geserer! Va fi prezenta pentru a #12-a oara-n cariera la Masters-ul de la Miami.

  • VICTORII Martic vs. Mertens: nici o victorie

ELISE MERTENS (#39 WTA)

Are douazeci şi şapte de ani, dar evolueaza de peste un deceniu la nivel WTA Series Tour şi-o face (in general) foarte bine atat in competitiile de simplu, cat şi-n cele de dublu (fost lider mondial in ierarhia de dublu feminin). Este de asemenea dreptace şi executa backhand-ul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,79m şi beneficiaza de suportul antrenorului Philippe Dehaes! Va fi prezenta pentru a şasea oara pe hardul outdoor al Masters-ului de la Miami şi o singura data s-a calificat in faza optimilor de finala. A adunat pe parcursul sezonului regulat un total de #12 victorii – cu #7 înfrangeri pe hard outdoor!

  • VICTORII Mertens vs. Martic: 7-6 7-5 (Australian Open, 2018, hard outdoor), 6-2 6-3 (Beijing WTA, 2019, hard outdoor), 6-4 3-6 6-2 (St. Petersburg WTA, 2022, hard indoor)

Petra Martic – Elise Mertens: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida (per total) echilibrata, dar din care tot belgianca va ieşi triumfatoare, la fel cum s-a intamplat şi-n precedentele trei meciuri directe, deoarece are un plus valoric şi un sezon ceva mai bun pana-n acest moment, cu evolutii solide şi aici pe asfaltul Masters-ului de la Miami! Elise Mertens a eliminat-o in runda inaugurala pe americanca Alycia Parks (6-1 6-4), dar succesul cu adevarat rasunator l-a obtinut in turul al doilea cand de cealalta parte a fileului s-a aflat rusoaica Daria Kasatkina (4-6 6-2 6-2 / trei aşi expediati, patru duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de trei ori, fructificand şase din totalul celor opt oportunitati de break procurate pe parte de retur). Petra Martic a “sarit” peste primul tur, iar in runda cu numarul doi a trecut de chinezoaica Xiyu Wang (6-3 6-3 / cinci aşi expediati, o singura dubla greşeala comisa, nu şi-a cedat deloc serviciul, realizand un total de trei break-uri pe parte de retur).

Ponturi
Elise Mertens & peste 19,5 game-uri în meci
Cf
Cote
2.50
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Elise Mertens & peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token