Pontul zilei Tenis — 18/03/2023

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Swiatek vs. Rybakina.

Sâmbătă dimineaţă, 18/03/2023, nu mai devreme de ora 03:00, Iga Swiatek şi Elena Rybakina vor juca în faza semifinalelor de simplu feminin a competiţiei WTA de la Indian Wells (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru pontul zilei tenis: 1.22 @ Iga Swiatek vs. 4.20 @ Elena Rybakina!

IGA SWIATEK (#1 WTA)

Continua drumul spre apararea titlului cucerit anul trecut pe hardul outdoor al Masters-ului de la Indian Wells, dar de aceasta data va avea de infruntat o adversara extrem de incomoda, care i-a adminstrat deja-n sezonul regulat una dintre cele mai dureroase infrangeri din cariera (luand in considerare şi greutatea competitiei). A ajuns la un total de şaisprezece victorii şi doar trei înfrangeri pe parcursul acestui an pe hard outdoor, trecandu-şi in palmares (totuşi) un singur titlu WTA – la Doha (Qatar). N-a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei, fiind dominanta in schimburile de mingi care se prelungeau!

  • VICTORII Swiatek vs. Rybakina: 7-6 6-2 (Ostrava WTA, 2021, hard indoor)

ELENA RYBAKINA (#10 WTA)

Daca anul trecut se oprea-n faza sferturilor de finala pe asfaltul Masters-ului de la Indian Wells, iat-o acum pe kazaca ajungand in premiera in penultimul act al competitiei – miza fiind una şi mai importanta acum: o calificare-n finala o poate duce pana pe al #8-lea loc in clasamentul live de simplu, iar daca va pleca acasa cu trofeul de campioana va fi (de saptamana viitoare) a #7-a tenismena a lumii! Pe parcursul seszonului regulat a mai evoluat intr-o finala – pe hardul outdoor de la Australian Open – avand in acest moment un total de paisprezece victorii, cu doar patru înfrangeri suferite pe acest tip de suprafata.

  • VICTORII Rybakina vs. Swiatek: 6-3 6-1 (World Tennis League WTA, 2022, hard indoor), 6-4 6-4 (Australian Open, 2023, hard outdoor)

Iga Swiatek – Elena Rybakina: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o noua partida deschisa oricarui rezultat intre cele doua combatante, deoarece sovietica a demonstrat deja in precedentele doua meciuri directe ca “a citit-o” pe poloneza şi ştie cum sa faca faţă stilului de joc incomod pe care aceasta-l practica, bazat in special pe o buna deplasare-n teren şi pe capacitatea de a lua mingea repede şi de a transforma oricand defensiva-n ofensiva! Elena Rybakina a eliminat-o in faza sferturilor de finala pe cehoaica Karolina Muchova (7-6 2-6 6-4 / şase aşi expediati, şase duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de trei ori, fructificand doar doua din totalul celor paisprezece oportunitati de break procurate pe retur), in timp ce Iga Swiatek a dispus in aceeaşi faza a competitiei pe romanca Sorana-Mihaela Cîrstea (6-2 6-3 / un singur as expediat, o singura dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul de doua ori, realizand un total de cinci break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) +5,5 game-uri @ Elena Rybakina
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi