Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Pontul zilei din fotbal 13.05.2020 Nebitci vs Ahal

0

Tipsterul Legalbet Rafa va ofera pariul sau din fotbal pentru intalnirea Nebitci vs Ahal.

«Balkan Nebitci» vs «Ahal» este una din partidele ce se vor disputa miercuri 13 mai 2020 in etapa a opta din Yokary Liga. Meciul este programat de la ora 15.30 pe «Balkanabat Stadiony». Am ales casa de pariuri Betano pentru a gazdui pronosticul nostru.

«Nebitci» joaca bine cu echipele de top din Turkmenistan

«Nebitci» a terminat pe locul sapte prima parte a campionatului din Turkmenistan. In total vor fi patru parti in care cele opt echipe se vor intalni, de cate patru ori, cu oricare dintre celelalte.

«Nebitci» este de patru ori campioana a Turkmenistanului. A castigat in 2004, 2010, 2011 si 2012.  A fost mult timp una din formatiile ce se luptau pentru titlul in tara ex-sovietica. Doar in ultimii doi ani rezultatele au fost sub asteptari.

Dupa primele sapte etape a castigat doar sase puncte. Toate au venit in intalnirile disputate la domiciliu. Victoriile au fost obtinute in partidele cu «Sagadam» (1-0) si «Altyn Asyr» (1-0), ultima actuala detinatoare a titlului.  

Echipa probabila: Alikper Kerimow - Mekan Saparow, Begenc Guldurdyyew, Ashirgeldi Saryyew, Dayanc Orazguliyew, Yhlas Magtymow, Batyr Govshakov, Nazarov Ovez, Myratgeldi Gurbangeldiyev, Mammedaly Garadanow, Metdayew

«Ahal» este actuala lidera in Yokary Liga

«Ahal» nu a castigat niciodata, in istoria de patruzeci si unu de ani a clubului, campionatul Turkmenistanului. De patru ori, in ultimele sase editii, a fost a doua, imediat in spatele campioanei «Altyn Asyr». Acum pare mai pregatita ca oricand pentru un succes final.

Dupa primul sfert se afla pe locul intai, la trei puncte de fosta campioana, si cu un meci mai putin disputat. A avut si sansa ca a fost programata sa dispute patru  partide la domiciliu. Din acestea a adus douasprezece din cele cincisprezece puncte din clasament.

In deplasare a castigat la «Kopetdag» Asgabat (1-0) si a pierdut cu «Altyn Asyr» (1-2). Este interesant ca nu a primit decat doua goluri, in cele sase partide disputate. Meciul cu FC «Asgabat», din ultima etapa, a fost amanat.

Echipa probabila: Batyr Babayev -  Serdar Annaorazow, Annaguliyev Guychmyrat, Dovran Orazalyyev, Hoshgeldy Hojovov, Amir Gurbani, Gurbanguly Asyrow, Batyr Gaylyyev, Pirmyrat Sultanov, Artur Geworkyan, Myrat Yagsyyew

«Balkan Nebitci» vs «Ahal»: Cote la pariuri şi predictie

Cele doua s-au mai intalnit o data, in etapa de debut, cand «Ahal» s-a impus cu 2-0. A fost a douazeci si una victorie din cele treizeci si noua partide directe. «Nebitci» a castigat de saisprezece ori, iar de doua ori s-a inregistrat remiza. Este de semnalat ca aceste rezultate de egalitate au venit tocmai in sezonul precedent, cand doua din cele trei partide disputate s-au terminat cu acelasi scor, 0-0. Am vazut ca «Nebitci» joaca bine acasa cand intalneste echipe puternice. Nu a pierdut nici cu «Sagadam», nici cu «Altys Asyr». Acum urmeaza sa dea un nou examen cu «Ahal», intr-o intalnire ce se anunta destul de echilibrata. Voi forta o semisurpriza aici, un rezultat de egalitate, in tendinta a ceea ce s-a intamplat in sezonul precedent intre cele doua.

 

Bonus500 RON
Pariaza
5.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 12
Calcul:
-389 RON
ROI:
-16.2 %
Pariuri:
418 / 29 / 388
Calcul:
-1 745 RON
ROI:
-2.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 24
12 / 0 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 835
418 / 29 / 388
Calcul
ROI: -2.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Egal