Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Pontul zilei 8 iulie 2019 Nishikori vs Kukushkin

0

Nishikori vs Kukushkin este meciul din optimile de finala ale turneului masculin de la Wimbledon ce imi place cel mai mult.

Toate optimile de finala de la Wimbledon se joaca in ziua de luni, 8 iulie, deoarece, prin traditie, duminica de la mijlocul turneului e zi libera. Meciul dintre Nishikori si Kukushkin este programat nu inainte de ora 16.00 si va ofer o predictie pentru acest meci si o cota interesanta de la casa de pariuri Netbet. 

Vezi aici intreaga oferta pentru acest meci

Nishikori nu a pierdut niciun set anul acesta la Wimbledon

Kei Nishikori nu a jucat deloc pe iarba inainte de Wimbledon, dar aici a facut-o foarte bine. Thiago Monteiro, Cameron Norrie si Steve Johnson au fost cei trei adversari ai lui Kei de pana acum, dar niciunul nu a reusit sa castige vreun set.

Procentajul punctelor reusite cu primul serviciu a fost unul ridicat, de cel putin 78%, iar Kei a pierdut doar de patru ori pe primul serviciu. Sunt cifre foarte bune pentru Kei, care nu e un "big server", dar nici nu a avut in fata jucatori grozavi la retur.

Cu Mihail va fi altfel, acesta chiar a returnat foarte bine in fata unor jucatori redutabili la serviciu.


Kukushkin a facut un turneu foarte solid

E foarte posibil ca Mihail Kukushkin sa isi atinga cea mai buna pozitie ATP din cariera, dupa ce a acces in optimile de finala la Wimbledon. El a trecut de spaniolul Pablo Andujar, dar si de doi jucatori cu serviciu foarte solid: americanul John Isner, de care a trecut in cinci seturi si neamtul Struff, pe care l-a invins in patru seturi.

Cazacul a jucat foarte bine si la serviciu si la retur; desio Isner a servit 34 de asi,  a reusit sa ii faca doar un break lui Kukushkin, in timp ce Mihail a reusit sa castige de patru ori pe serviciul lui John.

 Kukushkin si- a pierdut doar de trei serviciul si a reusit cel putin 35 de lovituri direct castigatoare in fiecare dintre cele trei meciuri jucate la Wimbledon. Sunt date ce conteaza foarte mult pe o suprafata asa de rapida, cum este iarba.

Nishikori vs Kukushkin- pronostic si cote 

Sunt noua victorii din noua meciuri precedente pentru Kei si doar un set pierdut in negura timpului in contul lui Kukushkin. Astazi exista insa  niste date care ma fac sa cred ca Mihail Kukushkin isi va vinde scump pielea in acest meci, Este vorba despre serviciu si retur, coordonate vitale intr-un meci pe o suprafata rapida. Si care i-au mers bine lui Mihail pana acum. Ii dau ceva credit in acest meci.

Va asteptam in fiecare zi cu ponturi, noi vara nu dormim!

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.74
Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 1 / 12
Calcul:
-370 RON
ROI:
-16.1 %
Pariuri:
414 / 29 / 385
Calcul:
-1 741 RON
ROI:
-2.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 23
10 / 1 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 828
414 / 29 / 385
Calcul
ROI: -2.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 32,5 ghemuri in meci