Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Polonia - Tahiti. Ponturi CM U20

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Polonia si Tahiti, de la CM U20, cu doua pronosticuri, la cote de 1.40 si 1.44.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Duminica, 26 mai 2019, de la ora 21:30, pe " Widzewa Łódź", avem meciul Polonia - Tahiti. Gazdele trebuie sa obtina cele trei puncte contra celei mai slabe nationale de la acest turneu final.

Polonia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Polonia a pornit acest turneu ca tara-gazda si unii specialisti vorbeau despre o generatie destul de talentata. Insa polonezii n-au inceput deloc turneul final ca o echipa ce poate sa avanseze in fazele finale. Au pierdut contra Columbiei, 0-2, sutand doar de trei ori spre poarta adversa. Gazdele au fost surprinse pe flancuri de actiuni in viteza, dovedindu-se o tactica gresita sa aglomereze centrul terenului.

Tahiti - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Tahiti a facut un prim meci mai bun decat ma asteptam. Echipa din Oceania s-a aparat pe doua linii contra celor de la Senegal, dar a facut-o destul de organizat, pierzand in cele din urma doar cu 3-0. Ce-i drept, africanii au avut 26 de suturi, ratand multe situatii promitatoare. Tahiti a suferit enorm la duelurile 1 contra 1. Acolo, acestia au fost depasiti clar in viteza de senegalezi. Au fost dificultati si la combinatii in doi ale adversarilor, insa Senegalul n-a insistat foarte mult pe aceasta tactica.

Polonia - Tahiti: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Diferenta in clasament se va face la golaveraj, deci n-am dubii ca Polonia va ataca pana in ultimele minute. Mai ales dupa reprezentatia jenanta din prima partida. Polonezii sunt superiori si la capitolul fizic, deci ii vom vedea periculosi la cornere si lovituri libere. Probabil vor incepe la fel de tare precum senegalezii in prima runda.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
22 / 1 / 12
Calcul:
+80 RON
ROI:
2.3 %
Pariuri:
528 / 15 / 406
Calcul:
-886 RON
ROI:
-0.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 35
22 / 1 / 12
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 949
528 / 15 / 406
Calcul
ROI: -0.9 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Polonia peste 3,5 goluri Peste 1,5 goluri in prima repriza
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept