Polonia – Romania: ponturi CE de Handbal Feminin

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida Polonia - Romania, de la Campionatul European de Handbal feminin.

Sambata, de la ora 17:00, pe “Sydbank Arena”, avem meciul Polonia - Romania, din grupa D de la Euro.

Polonia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Polonia a pierdut toate cele trei partide jucate in grupa preliminara la precedentul Euro, iar actuala editie n-a inceput-o stralucit, infrangere cu Norvegia 22-35. Insa trebuie sa tinem cont de faptul ca polonezele n-au avut la dispozitie 3 jucatoare extrem de importante. Au fost probleme in momentul in care Polonia pierdea mingea in atac si nu avea viteza necesara sa se retraga suficient de bine. Au rezistat decent pana la pauza, dar in repriza a doua s-a facut repede diferenta. Gega Marta a inscris 6 goluri, fiind cea mai buna marcatoare pentru poloneze.

Romania - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Romania a pierdut cu Germania, scor 19-22, iar viitorul nu prea arata stralucit. Cu Neagu tinuta departe de poarta si cu procentaj extrem de slab la aruncari, doar 4/14, “tricolorele” au fost destul de praf pe atac. Poarta si apararea (buna dupa primele 10 minute) ne-au salvat, insa Germania chiar a fost un adversar de batut. Dedu revine dupa al doilea test negativ, insa Moisa ramane in izolare dupa un nou rezultat pozitiv. 

Polonia - Romania: Cote la pariuri si ponturi pariuri

La cum au decurs meciurile din prima runda, e clar un duel de calificare, in care Romania porneste favorita. Asta pentru ca sunt sanse mai mici ca Polonia sa se apere la fel de bine la Neagu, dar si pentru ca putem sa castigam gratie apararii. Intr-un meci oficial, nu ne-am mai intalnit de la CM 2015, deci, la actualul lot al Romaniei, confruntarile directe n-au prea mare importanta. Vedem niste cote bunicele la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri online din Romania, asa ca avem pe ce miza. 

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 33
Calcul:
-1 195 RON
ROI:
-18.7 %
Pariuri:
799 / 31 / 606
Calcul:
-1 970 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
31 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
799 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Romania - 1,5 HA Polonia sub 24,5 goluri