Polonia — Franta: ponturi Eurobasket

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Polonia - Franta, de la Campionatul European de baschet.

Vineri, de la ora 18:15, in “Mercedes-Benz Arena”, avem meciul Polonia - Franta, din semifinalele Europeanului de baschet.

Polonia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Polonia n-are vreo vedeta, dar asta nu i-a oprit pe polonezi sa ajunga pana in aceasta faza a competitiei. Au castigat trei partide in grupa, cu Cehia, Israel si Olanda, si au pierdut contra Finlandei si Serbiei. Infrangerile, amandoua, au fost la o diferenta de cel putin 25 de puncte. Plecand cu a doua sansa in “optimi”, Polonia a trecut de Ucraina, scor 94-86. Nimic nu avea sa prevada insa surpriza din sferturile de finala, cand Polonia a batut Slovenia cu 90-87. In conditiile in care polonezii au irosit un avantaj de 21 de puncte si au fost condusi la o diferenta de 5 puncte in ultimul sfert.

Franta - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Franta era inaintea startului Europeanului una dintre favoritele turneului final. Doar ca jocul a fost unul modest si asta a dus la ocuparea locului 3 in grupa B. Esecuri la Germania, 63-76, si Slovenia, scor 82-88. Adica fix formatiile care au terminat inaintea Frantei in grupa. Dar forta grupului a fost cea care i-a facut pe francezi sa castige in optimile de finala, 87-86 cu Turcia, dupa prelungiri. Gobert a fost ca un “turn”, cu 20 de puncte, 17 recuperari. Tot pivotul francez a fost omul principal si in victoria cu Italia, 93-85, dupa prelungiri. Gobert a bifat 19 puncte, 14 recuperari.

Polonia - Franta: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Doua meciuri intense terminate dupa prelungiri s-ar putea sa-si fi pus amprenta pe francezi. Mai ales ca doar Gobert a fost la potentialul sau in ambele intalniri. Polonia e o surpriza placuta si foarte agresiva pe aparare. Doncic a vazut clar acest lucru. Nu stiu daca vor putea sa-l opreasca pe Gobert sub panou, dar cred ca polonezii vor fi OK daca Rudy e singurul cu un meci bun. 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
18 / 0 / 17
Calcul:
-252 RON
ROI:
-7.2 %
Pariuri:
1344 / 46 / 984
Calcul:
-1 011 RON
ROI:
-0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 35
18 / 0 / 17
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2376
1344 / 46 / 984
Calcul
ROI: -0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Polonia + 12,5 HA

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi