Polonia - Columbia. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida dintre Polonia si Columbia, la o cota de 1.50

Polonia - Columbia. Pontul lui IulianGGMU

Robert Lewandowski si colegii sai isi joaca ultima sansa in incercarea de a ataca calificare in optimi, iar duminica seara, de la ora 21:00, pe “Kazan Arena” vor intalni Columbia.


Polonia nu traverseaza tocmai o perioada buna, dupa ce a plecat cu prima sansa in runda inaugurala, toata strategia gandita de Adam Nawalka s-a destramat. A inceput meciul impotriva Senegalului din postura de favorita, dar dupa o perioada relativ scurta, europenii s-au vazut condusi din cauza unui autogol, totul devenind extrem de greu pentru ei. La scorul de 0-2, Krychowiak a redus din diferenta, dar in ultimele zece minute ramase, Polonia nu a mai putut schimba datele problemei.


Robert Lewandowski nu a trimis nici macar un sut pe spatiul portii adverse, iar singura alternativa pe care nationala lui Nawalka o are, este sa castige tot ce se poate pana la final.

Echipa probabila: Szczesny – Cionek; Bednarek; Pazdan – Rybus; Zielinski; Krychowiak; Piszczek – Grosicki; Lewandowski; Kownacki


Columbia incepea Campionatul Mondial cu moralul ridicat, in pregatiri s-a descurcat destul de bine, dar asta nu a ajutat-o sa debuteze cu dreptul. Desi avea prima sansa la agentiile de pariuri, selectionata sud-americana a fost aspru pedepsita pentru ca a tratat-o cu superioritate pe Japonia, iar Carlos Sanchez, jucatorul lui Espanyol, a facut hent din postura de ultim aparator si inca din minutul al treilea a fost eliminat, cauzand si un penalty. Condusa cu 1-0 inca din startul meciului, Columbia nu s-a predat, astfel ca a restabilit egalitatea, dar in repriza a doua a contat prea putin si a pierdut intr-un final cu 1-2.


James Rodriguez, omul de gol numarul 1 si jucatorul datorita caruia Columbia se afla la acest turneu, a acuzat probleme musculare si a intrat din postura de rezerva, fara sa poata influenta pozitiv jocul. De astfel, sud-americanii au terminat cu trei suturi pe spatiul portii adverse, toate trimise in prima jumatate a meciului.

Echipa probabila: Ospina – Arias; Sanchez; Murillo; Mojica – Lerma; Barrios – Cuadrado; Quintero; Rodriguez – Falcao


O sa fie un duel interesant, egalul nu este in avantajul nimanui, tocmai din acest motiv trebuie sa ne asteptam ca nivelul jocului sa fie unul ridicat. In mod normal as spune ca ambele sunt capabile sa se impune si jocul este deschis oricarui rezultat, dar in conditiile in care Columbia dispune de atacanti precum Falcao si executanti de lovituri libere foarte buni, merg pe mana sud-americanilor si cred ca pot repeta isprava din urma cu 12 ani, cand treceau cu 2-1 de polonezi, la finalul unui joc test.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 41
Calcul:
-1 374 RON
ROI:
-14.9 %
Pariuri:
1811 / 34 / 1127
Calcul:
-10 256 RON
ROI:
-3.5 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 92
49 / 2 / 41
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2979
1811 / 34 / 1127
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
X2 pauza / X2 final
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide