Phoenix Suns vs Sacramento Kings
Incheiat

Phoenix Suns vs Sacramento Kings: ponturi NBA 14.02.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Phoenix Suns - Sacramento Kings, din NBA.

Miercuri dimineata, de la ora 05:00, in “Footprint Center”, avem meciul Phoenix Suns - Sacramento Kings, din NBA.

Phoenix Suns - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Phoenix Suns a pierdut duelul cu Golden State Warriors in ultima secunda, scor 112-113. Curry a dat specialitatea ‘casei” de la 3p, iar Suns si-au vazut intrerupta seria de trei victorii consecutive. Booker a pus 32 de puncte, 6 pase si 4 recuperari, Durant a contribuit cu 24 de puncte, 10 recuperari si 7 pase, pentru ca Beal sa ajute cu 15 puncte, 6 recuperari si 5 pase. Phoenix e pe locul 6 in Vest, cu 31W - 22L.

Sacramento Kings - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sacramento Kings vine si ea dupa un esec, 113-127 cu Oklahoma City Thunder, in deplasare. Doar un singur cos marcat de Kings in ultimele trei minute de joc, de unde si desprinderea celor de la OKC pe final. Monk a dat 26 de puncte, 5 pase si 4 recuperari, Sabonis a inregistrat inca un triple-double, cu 21 de puncte, 14 pase si 11 recuperari, in timp ce Fox a incheiat seara cu 15 puncte, 5 pase si o recuperare.

Phoenix Suns - Sacramento Kings: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Cu 15 triple-doubles in sezon, Sabonis este pe prima pozitie intr-un astfel de clasament. Peste Jokic sau Doncic. Lituanianul este incredibil de mobil si nu tine de minge daca nu e cazul. In ultimul meci direct, 119-117 pentru Suns, a bifat un triple-double. Noi mizam pe faptul ca-si va continua aceasta forma buna. Sigur, nu depinde doar de el, pentru ca e nevoie ca si colegii sai sa-l ajute cu niste cosuri bagate. Dar shooteri precum Monk sau Murray traverseaza si ei o perioada Ok. 

Ponturi
Sabonis triple-double
Cf
Cote
2.60
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sabonis triple-double
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token