Phoenix Suns - Sacramento Kings. Ponturi NBA

Cele doua formatii pot sa depaseasca lejer linia.

Joi dimineata, de la ora 05:00, pe "Talking Stick Resort Arena", avem meciul Phoenix Suns - Sacramento Kings, din NBA. Ne asteptam la multe puncte.

Phoenix Suns - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Phoenix Suns doresc sa lase in urma sezonul precedent, asa ca si-au construit o formatie bunicica in jurul lui Booker. Saric, Rubio, Baynes, cu totii au destula experienta cat sa o ridice pe Phoenix spre lupta pentru play-off. De urmarit si progresul lui Ayton, de le care cu totii avem asteptari mari in acest sezon. Booker are o usoara accidentare la un deget, insa sportivul de 22 de ani a declarat ca nu-si face griji in aceasta privinta si ca va fi pregatit pentru meciul de deschidere al stagiunii. Suns are un prim 5 solid, dar si solutii pe banca.

Sacramento Kings - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sacramento Kings a fost o formatie pe care mi-a placut s-o urmaresc in sezonul precedent. Mereu cu actiuni rapide, multe aruncari de la 3p. Si-n general niste tineri bucurandu-se ca se afla pe terenul de joc. Experienta lui Ariza s-ar putea sa-i ajute mult in acest sezon. Si din ce-am vazut in partidele dinainte de startul oficial, stilul de joc al celor de la Kings nu s-a schimbat prea mult. Sunt trei victorii la rand in presezon, dar nu cred ca rezultatele sunt foarte concludente.

Phoenix Suns - Sacramento Kings: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Si apropo de presezon, cele doua s-au intalnit la Sacramento, cu Kings castigand 105-88. Suns au avut 31.4% eficacitate la aruncari, deci acest lucru nu prea are cum sa se repete. In sezonul trecut, au fost patru dispute interesante, trei dintre ele cu peste 220 de puncte. Ambele formatii joaca rapid, iar faptul ca Booker e refacut (dupa spusele sale) e un bonus.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 33
Calcul:
-1 195 RON
ROI:
-18.7 %
Pariuri:
799 / 31 / 606
Calcul:
-1 970 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
31 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
799 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 227,5 puncte