Phoenix Suns — Los Angeles Lakers: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Phoenix Suns - Los Angeles Lakers, din NBA.

Miercuri dimineata, de la ora 05:00, in “Footprint Center”, avem meciul Phoenix Suns - Los Angeles Lakers, din NBA.

Phoenix Suns - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Phoenix Suns vine dupa o victorie destul de clara, 116-95 cu New York Knicks. De fapt, ultimele trei succese pentru Suns pe teren propriu au venit venit in double-digits. Contra celor de la Knicks, Payne a pus 21 de puncte, 9 pase si 7 recuperari, Booker a inregistrat 20 de puncte, 5 pase si 5 recuperari, in timp ce Lee a contribuit cu 15 puncte, 4 pase si 4 recuperari. Paul n-ar trebui sa intr pe parchet pana spre finalul saptamanii. 

Los Angeles Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Los Angeles Lakers are trei victorii la rand, de fiecare data cu cel putin 116 puncte marcate. Si culmea, toate obtinute fara LeBron pe parchet. Insa Davis a fost cel care a stralucit. In succesul cu San Antonio Spurs, 123-92, Davis a inregistrat 30 de puncte, 18 recuperari si 2 pase, Reaves a dat 21 de puncte, 3 pase si 2 recuperari, pentru ca Bryant sa ajute cu 15 puncte, 9 recuperari si o pasa.

Phoenix Suns - LA Lakers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Poate ca Payne nu are calitatile lui CP3 de pasator, insa ramane PG-ul titular in absenta lui Paul. Si atunci cand ai un shooter de calitatea lui Booker, e clar ca vei obtine cateva assisturi lejere. Are o medie de 4.5 pase decisive in acest sezon, dar aceasta poate creste. 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
51 / 0 / 34
Calcul:
+44 RON
ROI:
0.5 %
Pariuri:
1436 / 46 / 1037
Calcul:
-78 RON
ROI:
0.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
51 / 0 / 34
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2526
1436 / 46 / 1037
Calcul
ROI: 0.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Payne peste 6,5 pase decisive

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde