Phoenix Suns – Dallas Mavericks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida Phoenix Suns - Dallas Mavericks, din NBA.

Joi dimineata, de la ora 05:30, in “Talking Stick Resort Arena”, avem meciul Phoenix Suns - Dallas Mavericks, din NBA.

Phoenix Suns - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Phoenix Suns l-au adus pe Chris Paul, care, la 35 de ani, inca mai are destule de oferit. Cu CP3 langa Booker si Ayton, aceasta echipa nu arata deloc rau. Mai ales ca Suns a fost o formatie de urmarit si-n stagiunea precedenta, mai ales de catre fanii neutri. In pregatire, Phoenix a pierdut toate cele patru partide, doua cu Jazz si doua cu Lakers. Paul e usor accidentat, dar s-ar putea sa inceapa meciul cu Dallas. Saric e incert, iar Nader e out.

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks sta si anul asta in Luka Doncic. Evident, ideal ar fi ca Porzingis sa-si revina complet si sa joace la capacitate maxima, dar nu se stie niciodata cu letonul. Deocamdata, el a revenit la antrenamente, insa fara contact. Richardson este noul jucator de la Dallas si a parut ca se intelege bine cu Doncic in pre-sezon. Dar cum Josh n-a ajuns la niciun acord cu Mavericks, s-ar putea sa fie singurul sau an aici. Au fost doua victorii cu Bucks si o infrangere cu Timberwolves, 127-129, dupa prelungiri. Doncic a fost 0/6 de la 3p.

Phoenix Suns - Dallas Mavericks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Chiar si fara CP3 pe parchet, Suns ar trebui sa fie activi in ofensiva. Booker intr-o forma buna e de neoprit, iar Ayton va domina sub panou. Pe el ma si bazez pentru acest pronostic principal, fiindca nu-l vad sa aiba sub 15 aruncari intr-un match-up care ar trebui sa-i convina.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 35
Calcul:
-1 448 RON
ROI:
-22.3 %
Pariuri:
798 / 31 / 606
Calcul:
-2 023 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
30 / 0 / 35
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
798 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ayton peste 16,5 puncte Phoenix Suns peste 114,5 puncte