Philadelphia 76ers – Washington Wizards: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Philadelphia 76ers - Washington Wizards, din NBA.

Miercuri noaptea, de la ora 02:00, in “Wells Fargo Center”, avem meciul Philadelphia 76ers - Washington Wizards, din NBA.

Philadelphia 76ers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Philadelphia 76ers au reusit sa scape de contractul lui Horford, iar echipa ar trebui sa arate mai bine acum, cu shooteri adevarati pe parchet, precum Green si Seth Curry. Ce-i drept, primul a fost dezastru in sezonul precedent la Lakers, in timp ce Seth se simte mai bine venind de pe banca. Ramane de vazut ce optiuni tactice va alege Doc Rivers. A venit si Howard, dar ca backup la Embiid. Sanse mici sa-i vedem pe parchet in acelasi timp pe cei doi. Phily a castigat ambele partide de pregatire, cu Celtics si Indiana.

Washington Wizards - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Wizards au facut un trade la care nu ne asteptam, dandu-l pe Wall pentru Westbrook. Dar asta inseamna ca Washington e pregatita sa atace play-off-ul in Est, cu Beal si Russell in prim-plan. La fel ca la Houston, Westbrook nu va fi singura vedeta in echipa sa, dar macar acum va avea controlul mingii mult mai mult. Avdija pare un jucator de viitor pentru Wizards, insa altul, Hachimura, s-ar putea sa rateze meciul de debut in noul sezon din cauza unor probleme la ochi.

Philadelphia 76ers - Washington Wizards: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Embiid nu s-a simtit bine in ultimele zile, dar a declarat ca e pregatit pentru prima partida din sezon. Insa eu imi voi indrepta atentia spre Westbrook, care si-a preluat rolul de “lider” la Washington. E vocal, motivat si poate sa faca un sezon mult mai bun decat in stagiunea precedenta, cand a avut o medie de 7.0 pase decisive la Rockets. Dar cum ziceam, il va ajuta si mai mult faptul ca va avea mingea in mana mai mult timp.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 34
Calcul:
-1 090 RON
ROI:
-17.0 %
Pariuri:
796 / 31 / 605
Calcul:
-2 065 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 67
30 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
796 / 31 / 605
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Westbrook peste 6,5 pase decisive