Philadelphia Union - Orlando City. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Philaelphia UNion si Orlando City, la o cota de 1.62

Philadelphia Union - Orlando City. Pontul lui IulianGGMU

Unul dintre sferturile de finala are loc la Chester, de la ora 02:00, cand Philadelphia Union primeste vizita celor de la Orlando City. US Open Cup se joaca intr-o singura mansa.


Philadelphia Union are toate motivele sa se bucure ca joaca pe teren propriu, deoarece in ultima etapa a reusit sa castige pe un teren foarte greu, la Chicago Fire, scor 4-3, pentru ca apoi sa castige cu 1-0 si intr-un meci amical disputat contra Frankfurt. In Major League Soccer ramane sa se bata pentru un loc de playoff in Conferinta de Est, dar cel mai scurt drum spre un trofeu se numeste US Open Cup, o competitie ravnita de echipele din linia a doua, asa cum este si ea. A avut doua meciuri pana acum, confruntari in care a trecut cu 5-0 de Richmond Kickers, iar apoi a dispus cu 2-1 de colega sa din Conferinta, New York Red Bulls, scorul a fost atunci 2-1. Ambele meciuri s-au disputat pe teren propriu, “Talen Energy Stadium” este locul unde a mers mai bine si in meciurile de campionat.

Echipa probabila: John McCarthy — Keegan Rosenberry, Jack Elliott, Mark McKenzie, Matthew Real — Derrick Jones, Haris Medunjanin — Marcus Epps, Anthony Fontana, David Accam — Cory Burke


Orlando City nu are nimic de pierdut, iar moralul jucatorilor a fost serios ridicat dupa succesul obtinut in etapa anterioara, 2-1 contra celor de la Toronto FC, rezultat menit sa puna capat seriei de noua meciuri consecutive in care a pierdut. In tot acest interval au existat si meciuri pozitive, acelea venind din US Open Cup, trofeu unde a castigat cu 3-0 in fata celor de la Miami United, pentru ca in optimile de finala sa treaca de DC United, dar dupa executarea loviturilor de la 11 m, Colman Escobar marcand golul decisiv. Pe de alta parte, meciul nu se anunta unul usor, in deplasare n-a mai batut o echipa de prima liga, in timpul regulamentar, de la sfarsitul lunii aprilie.

Echipa probabila: Earl Edwards Jr. — RJ Allen, Chris Schuler, Amro Tarek, Mohamed El-Munir — Donny Toia, Will Johnson — Chris Mueller, Sacha Kljestan, Dillon Powers —Stefano Pinho


Ramane de vazut cat de hotarata vine Orlando, dar eu sunt convins ca Philadelphia nu o sa stea cu mainile in san, crezand ca meciul o sa fie unul usor. Spre deosebire de partidele din Major League Soccer, aici nu exista cale de mijloc, dupa meci una dintre echipe merge mai departe. In acest context, terenul propriu si nivelul jocului din ultimul timp o avantajeaza pe echipa din Chester.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 2 / 32
Calcul:
-817 RON
ROI:
-10.6 %
Pariuri:
1787 / 34 / 1112
Calcul:
-10 069 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
43 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2938
1787 / 34 / 1112
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gazdele castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide