Philadelphia Union - New England Revs. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Philadelphia UNion si New England Revolution, la o cota de 1.49

Philadelphia Union - New England Revs. Pontul lui IulianGGMU

Duminica dimineata vine randul celor de la Philadelphia Union si New England Revolution sa iasa in relief, cele doua vor juca incepand de la ora 02:00, in Major League Soccer.


Philladelphia Union este una dintre echipele cu un joc foarte bun si ne-a aratat asta in meciuld in etapa trecuta, cand a dispus cu 2-0 de New York City, evident, intr-un meci pe care l-a avut pe teren propriu. Finalista US Open Cup, trupa lui Jim Curtin face un fotbal din ce in ce mai bun, reusind sa urce pana pe locul 5 in Conferinta de Est, cu 33 de puncte si ar putea sa-si consolideze locul daca va castiga meciul restant pe care il are fata de anumite echipe. Importanta terenului propriu este un element aproape decisiv in cazul unor anumite echipe, Philly devenind si ea una dintre ele. De 12 ori angrenata in partide disputate pe “Talen Energy Stadium”, in sase dintre ele a reusit sa se impuna, aproape doua treimi dintre ele venind ca urmare a jocului solid aratat.

Echipa probabila: Andre Blake - Keegan Rosenberry, Jack Elliott, Auston Trusty, Raymon Gaddis - Alejandro Bedoya, Borek Dockal, Haris Medunjanin - CJ Sapong, Cory Burke, Fafa Picault


New England Revolution a inceput sa fie echipa care revitalieaza adversarele si asta nu este o lauda. Din contra, nu a mai castigat de aproape doua luni, iar una dintre consecinta a fost parasirea locurilor de play-off din Conferinta de Est, acum ocupand locul sapte, cu 29 de puncte. In runda trecuta a avut un meci foarte greu, pierzand pentru a cincea oara in ultimele sase etape, 0-2, in fata lui DC United. A ajuns la sase meciuri consecutive in care a incasat cel putin doua goluri, Matt Turner cred ca deja s-a obisnuit sa scoata mingea din poarta in fiecare meci. Daca exista o parte buna, ea se numeste Teal Bunbury, atacantul candian in varsta de 28 de ani a reusit sa aduca puncte importante prin cele 11 goluri pe care le-a inscris.

Echipa probabila: Matt Turner - Andrew Farrell, Antonio Delamea, Michael Mancienne, Brandon Bye - Juan Agudelo, Luis Caicedo, Wilfried Zahibo, Cristian Penilla - Teal Bunbury, Diego Fagundez


Fotbal slab aratat de New England Revolution, ceea ce justifica alegerea caselor de pariuri care au decis sa-i ofere cota e favorita echipei gazda. Philadelphia Union este una dintre echipele care fac un joc solid, cel putin in ultimele patru runde s-a impus de trei ori si de fiecare data a inscris de cel putin doua ori, uneori contra unor echipe care, valoric, sunt peste ceea ce poate New England Revolution.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.49
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
47 / 2 / 31
Calcul:
-479 RON
ROI:
-6.0 %
Pariuri:
1785 / 34 / 1109
Calcul:
-9 876 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
47 / 2 / 31
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2932
1785 / 34 / 1109
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Philadelphia Union inscrie peste 1.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide